HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Wednesday» σεζόν 2: Εδώ είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το πολυπόθητο σίκουελ

Η Wednesday ήταν το πρωτοποριακό σόου του 2022. Και για εξαιρετικό λόγο, καθώς τα  επίπεδα φρίκης κάλυπταν όλα τα επίπεδα τρόμου, ενώ οι ζοφερές επιλογές μόδας μας έκαναν να λαχταρήσουμε σοβαρά όλα αυτά με την υπέροχη Jenna Ortega να ταιριάζει με δεξιοτεχνία στο δημοφιλές λατρευτικό τιμητικό ρόλο με τον αυθόρμητο τρόπο της ενώ φοιτούσε στο Nevermore Academy, ένα οικοτροφείο για υπερφυσικά προικισμένους μαθητές.

Ήταν επίσης μια σειρά που μας έδωσε πολύ σχετικά αποσπάσματα (ακόμα κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε δυνατά), όπως: «Μερικές φορές συμπεριφέρομαι σαν να μην με νοιάζει αν αρέσω στους ανθρώπους. Βαθιά μέσα μου, το απολαμβάνω κρυφά» και «βρίσκω ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα κενό ανούσιων επιβεβαιώσεων». Αγαπάμε την ευδιάθετη ηρωίδα μας.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα είχε να προσφέρει το σόου σε σκηνοθεσία του Tim Burton, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συγκέντρωσε 341,2 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης σε όλο τον κόσμο την πρώτη του εβδομάδα, κάτι που έσπασε το ρεκόρ που κατείχε η τέταρτη σεζόν του Stranger Things. Και συνέχισε να σπάει τα δικά της ρεκόρ τις επόμενες εβδομάδες και δεν δείχνει σημάδια διακοπής.

Δυστυχώς, η δεύτερη σεζόν αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες παραγωγής αφού έχασε ένα από τα κύρια μέλη του καστ στη μέση των γυρισμάτων και, χάρη στις συνεχιζόμενες απεργίες του Χόλιγουντ, υπήρξαν επίσης καθυστερήσεις στα γυρίσματα.

Επιβεβαιώθηκε η 2η σεζόν της Wednesday ;

Η δεύτερη σεζόν της Wednesday επιβεβαιώθηκε επίσημα. Γνωρίζαμε ήδη ότι καθώς ο ομώνυμος χαρακτήρας έλαβε ένα δυσοίωνο κείμενο από έναν κυνηγό στο τέλος της πρώτης σεζόν, το οποίο έγραφε: «Σε παρακολουθώ».

Η ανακοίνωση έγινε σε ένα σύντομο βίντεο από το Netflix, το οποίο περιελάμβανε στιγμιότυπα από την πρώτη σεζόν και τη φωνή της Τετάρτης: «Τις τελευταίες εβδομάδες, με κυνηγούσαν, με στοιχειώνουν και με έχουν μιμηθεί εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο (γεια, ο viral χορός της Jenna βίντεο!). Ήταν καθαρά βασανιστήρια… Ευχαριστώ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έρχεται περισσότερη δυστυχία. Το παγκόσμιο φαινόμενο θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν». Μια σκηνή από την πρώτη σεζόν συνέδεσε ξεκαρδιστικά την ανακοίνωση, με την Wednesday να λέει ταιριαστά: «Ειλικρινά, μακάρι να νοιαζόμουν λίγο περισσότερο». 

Ποια είναι η πλοκή της 2ης σεζόν;

Δεν έχουμε καμία επίσημη πλοκή αυτή τη στιγμή, καθώς είναι πολύ νωρίς. Αλλά σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε την Wednesday να φτάσει στο κάτω μέρος του ανώνυμου κειμένου που έλαβε στο αυτοκίνητο καθώς επέστρεφε στο σπίτι της.

Εν τω μεταξύ, ο showrunner Miles Millar ελπίζει ότι η υπόλοιπη οικογένεια Addams θα κάνει περισσότερη εμφάνιση, δηλώνοντας στο TVLine: «Αισθανθήκαμε ότι μόλις αγγίξαμε την επιφάνεια με αυτούς τους χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι τόσο καταπληκτικοί σε αυτούς τους ρόλους. Η Catherine είναι, νομίζω, μια εμβληματική Morticia. Η σχέση μεταξύ της Τετάρτης και της Morticia είναι επίσης απαραίτητη για την παράσταση και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει το δικό της μονοπάτι έξω από την οικογένεια είναι σημαντική».

Και πρόσθεσε: «[Θέλουμε οπωσδήποτε να παρουσιάσουμε την οικογένεια όπως κάναμε αυτή τη σεζόν σε μερικά επεισόδια εάν επρόκειτο να έχουμε μια δεύτερη σεζόν».

Πότε βγαίνει η 2η σεζόν;

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η ημέρα κυκλοφορίας για τη 2η σεζόν, αλλά, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι συνεχίζονται τα γυρίσματα και ότι η παραγωγή έχει καθυστερήσει λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ, η σεζόν 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γλυκές Μανόλιες: Θα επιστρέψει η σειρά για 4η σεζόν;

Her News

6 LGBTQ+ σειρές για παρακολούθηση αυτή τη στιγμή στο Netflix

HerNews ka

Barbie: Η νέα ταινία προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη ροζ χρώματος

HerNews ka