HerNews.gr
Rainbow

Ο Marlon Wayans αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο παιδί του είναι τρανς: «Έχω μια κόρη που μετατράπηκε σε γιο»

Ο Marlon Wayans αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο παιδί του είναι τρανς.

«Έχω μια κόρη που έγινε γιος», είπε ο σταρ των «White Chicks» στο «The Breakfast Club» την Παρασκευή. «Η κόρη μου η Amai είναι τώρα Kai».

Ο Wayans σημείωσε ότι περνάει από μια δική του «μετάβαση» ενώ προσαρμόζεται στη μεγάλη αλλαγή στην οικογένειά του.Ο Μάρλον Γουέιανς μιλάει σε μικρόφωνο

«Η μετάβασή μου ως γονιός, από την άγνοια και την άρνηση στην πλήρη άνευ όρων αγάπη και αποδοχή», είπε για την απόφαση του 23χρονου Kai.

Ο stand-up κωμικός  μοιράστηκε επίσης ότι πρόκειται να μιλήσει για τη μετάβαση του παιδιού του στην ειδική κωμωδία με τίτλο “Rainbow Child” για να βοηθήσει άλλες οικογένειες που περνούν παρόμοια κατάσταση.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί γονείς εκεί έξω που πρέπει να ακούσουν αυτό το μήνυμα και ξέρω ότι το αντιμετωπίζω», είπε.Ο Μάρλον Γουέιανς και ο γιος του σόωναν σε μια selfie στο γήπεδο μπάσκετ

«Ήταν μια πολύ οδυνηρή κατάσταση για μένα, αλλά, φίλε, είναι μια από τις καλύτερες ώρες που μπορούσα να φανταστώ», τόνισε ο Marlon Wayans.

Εκτός από τον Kai, ο Wayans έχει τον γιο του Shawn, 21 ετών, με την πρώην του Angelica Zachary.

Ο ηθοποιός του «Scary Movie» παραδέχτηκε ότι περιστασιακά θα χρησιμοποιεί λάθος αντωνυμία όταν μιλάει με ή για τον Kai, αλλά τον υποστηρίζει άνευ όρων.

«Ξέρουν ότι τους αγαπώ», είπε. «Με βλέπουν να προσπαθώ και είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να σεβαστώ τις επιθυμίες τους».

Ο Wayans, ο οποίος αυτή τη στιγμή περιοδεύει την εκπομπή του “Good Grief” μετά τον θάνατο του πατέρα του , είπε ότι θέλει απλώς τα παιδιά του να είναι “ελεύθερα” για να είναι ο εαυτός τους γιατί θα κάνει την ύπαρξή τους “πιο ευτυχισμένη”.

«Αν δεν μπορούν να το πάρουν αυτό στο σπίτι με τον πατέρα και τη μητέρα τους, πώς θα τους στείλω στον κόσμο με τέτοια σιγουριά;» ρώτησε ρητορικά. «Είμαι τόσο περήφανος που είναι αυτοί».

Οι θαυμαστές κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων του βίντεο για να επαινέσουν τον Wayans για την προσέγγισή του στην ανατροφή των παιδιών του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Ελλάδα αναβαθμίστηκε στην κατάταξη για την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+

HerNews ka

Alessandra Ambrosio: To εντυπωσιακό μανικιούρ με χρώματα της σημαίας του Pride

HerNewskl

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Σοφιάνα Σπίνουλα: Αντάλλαξαν φιλί στο στόμα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας

HerNews ka