HerNews.gr
Σχέσεις

Slow dumping: Η τάση που μας μεταφράζει το ghosting μέσα στη σχέση

Το “slow dumping” είναι σα να λέμε πως κάποιος απομακρύνεται σιγά-σιγά, σα να μας κάνει ghosting. Λες και η επικοινωνία γίνεται λίγο πιο… αραιή. Τα μηνύματα αργούν να απαντηθούν, οι κοινές στιγμές γίνονται λιγότερες, και ξαφνικά δεν μιλάτε και τόσο για το τι συμβαίνει. Και όταν το θίξεις, είτε θα σου δώσει μια πρόχειρη και βιαστική  απάντηση, είτε θα αποφεύγει το θέμα.

Slow dumping: Η τάση που μας μεταφράζει το ghosting μέσα στη σχέση

Οι προθέσεις δεν μας αφορούν. Το θέμα είναι ότι δημιουργείται μία τοξική κατάσταση, η οποία γίνεται βασανιστική. Μπορεί αυτός που το κάνει να πιστεύει ότι προσαρμόζεστε κι οι δύο στην επικείμενη πραγματικότητα, να παίρνει αποστάσεις και χρόνο μέχρι να ειπωθεί η τελική λέξη.

Οταν κάποιος επιλέγει το “quiet quitting” στη σχέση, μια ανοιχτή συζήτηση είναι συχνά το κλειδί. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να ζητήσεις εξηγήσεις. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να προσέξεις τον τόνο της φωνής σου και να προσπαθήσεις να καταλάβεις τις προθέσεις του άλλου.

Επίσης, είναι σημαντικό να εξετάσεις τα δικά σου συναισθήματα και συμπεριφορές. Να μιλήσεις για το πώς νιώθεις και τι θέλεις από τη σχέση.

Η ειλικρίνεια και η σεβαστική επικοινωνία μπορούν να βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Winter coating: Αυτή είναι η πιο τοξική τάση στο dating

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 Tips για να έχετε μια υγιή σχέση

Her News

Η καραντίνα εκτόξευσε την ενδοοικογενειακή βία

Her News

Τι να κάνεις μετά από έναν καυγά με το ζευγάρι σου για να το ξεπεράσετε ανώδυνα

Her News