HerNews.gr
DECORNEWS

3+1 ιδέες φωτισμού που κάνουν τους χώρους να δείχνουν πολύ λιγότερο ακατάστατοι

Ο φωτισμός γίνεται πιο απαλός και γαλήνιος καθώς οι σχεδιαστές και οι ειδικοί στο σπίτι, επιμένουν στην εξέλιξη του φωτισμού. Βλέπουμε κρυμμένες πηγές φωτός και πολλοί αποφεύγουν την παραδοσιακή κατασκευή φωτιστικού για κάτι πιο λεπτό. Εν ολίγοις, ο φωτισμός υφίσταται μια αναγέννηση στον μινιμαλισμό στην εσωτερική διακόσμηση και είμαστε εδώ για αυτό. 

Το εσωτερικό σας στο σύνολό του αισθάνεται πιο ήρεμο και φιλόξενο, για να μην αναφέρουμε πιο ανοιχτό καθώς η ανάγκη για παραδοσιακά φωτιστικά τοίχου μειώνεται. Εξετάζουμε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων πειραματίζονται με τη μινιμαλιστική προσέγγιση του φωτισμού και πώς μπορείτε να φέρετε αυτές τις φωτεινές ιδέες στο σπίτι σας.

1. Δημιουργήστε μια ψευδαίσθηση με τον τοίχο σας

μινιμαλιστικό φωτισμό σαλόνι

Αυτός ο απαλός φωτισμός πρωταθλητής του χώρου είναι ο κρυφός φωτισμός του καθιστικού και δείχνει ότι μπορεί να είναι διακριτικός αλλά και εντυπωσιακός. Η απόκρυψη της πηγής φωτός πίσω από μια κυρτή οθόνη δημιουργεί μια ψευδαίσθηση με το υπάρχον αρχιτεκτονικό στοιχείο, αλλά προσφέρει επίσης ένα εστιακό χαρακτηριστικό που μοιάζει με κερί για αυτήν τη σκηνή. Επιπλέον, η δημιουργία διάσπαρτου μινιμαλιστικού φωτισμού προς το παρόν είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε! Παρέχει μια εξαιρετικά άνετη ατμόσφαιρα στο χώρο

2. Βρείτε το τέλειο σοβατισμένο κομμάτι σας

φωτιστικό γλυπτό

Οι σοβατισμένοι τοίχοι, τα έπιπλα και ο φωτισμός συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα καθώς οι σχεδιαστές και οι πελάτες τους προσπαθούν να δημιουργήσουν ήρεμους και ειρηνικούς εσωτερικούς χώρους. Οι γλυπτικές απλίκες που κρύβουν την πηγή φωτός και συνδυάζονται με τον τοίχο είναι μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να προσθέσουν μινιμαλιστικό φωτισμό στους χώρους τους αλλά δεν θέλουν να επιβαρυνθούν με το κόστος και τον χρόνο που συνδέονται με την πραγματοποίηση μεγάλων αρχιτεκτονικών αλλαγών. 

Είναι υπέροχο όταν η τέχνη βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά πιο ενδιαφέρον είναι όταν η τέχνη γίνεται απρόσκοπτα μέρος της ιστορίας του σπιτιού, που είναι για πολλούς ο πιο αγαπημένος χώρος.

3. Φωτίστε την οροφή

μινιμαλιστικό φωτισμό οροφής

Ενώ η παράδοση πάντα υπαγόρευε να φωτίζουμε προς τα κάτω, ο φωτισμός της οροφής σας μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη και λεπτή εμφάνιση φωτός για το σπίτι σας.  Οι καλυμμένες οροφές αισθάνονται ρομαντικές και χαλαρωτικές με αυτό το σχέδιο φωτισμού και δεν υπάρχει σκληρό φωτιστικό που να σπάει αυτές τις όμορφες γραμμές.

4. Συνδυάστε το φως με την τέχνη

μινιμαλιστικά φωτιστικά γλυπτά

Οι μινιμαλιστικές λύσεις φωτισμού βλέπουν επίσης μεγαλύτερη εστίαση σε πολυλειτουργικά φωτιστικά. Αυτά τα γλυπτά κάνουν πολύ περισσότερα από το να φωτίζουν το περιβάλλον τους, αλλά μάλλον δημιουργούν ένα χώρο για σύνδεση, συμβάλλοντας σε αυτό που αποκαλύπτεται ότι είναι ένα συγκινητικό εσωτερικό. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 7 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που ανήκουν σε γυναίκες

Her News

Η υδάτινη Louis Vuitton μπουτίκ στο Τόκυο

Her News b

Air Fryer: Ο απαραίτητος σύμμαχος στη σύγχρονη κουζίνα για υγιεινές & γευστικές απολαύσεις

HerNews ka