HerNews.gr
Beauty

Ombre blush: Πώς θα εφαρμόσετε ομοιόμορφα το ρουζ σας;

W Blush

Η τεχνική του “ombre blush” αποτελεί τη νέα τάση στο μακιγιάζ που έχει κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς.

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

Εάν ψάχνεις για ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα στα μάγουλά σου με χρήση κρεμώδους ρουζ, η τεχνική του “ombre blush” αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να πετύχεις αυτό το εφέ.

Ombre blush: Πώς θα εφαρμόσετε ομοιόμορφα το ρουζ σας;

Η Lisa Joy, δημοφιλής δημιουργός ομορφιάς, μας εκπαιδεύει μέσω ενός μικρού video tutorial στο Instagram πώς να εφαρμόσουμε το “ombre blush” βήμα προς βήμα. Αυτή η τεχνική συνίσταται στο να απλώσεις δύο ή περισσότερες αποχρώσεις ρουζ με διαφορετική ένταση ή απόχρωση, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο, εκλεπτυσμένο χρώμα στα μάγουλα.

Το βήμα προς αυτή την υπέροχη εμφάνιση αρχίζει με την επιλογή δύο χρωμάτων ρουζ σε κρεμώδη μορφή που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σου. Αφού εφαρμόσεις το ελαφρύτερο από τα δύο, προχώρα στο δεύτερο, επικεντρώνοντας το περισσότερο στα μάγουλα και στην περιοχή των ζυγωματικών, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο “ombre” αποτέλεσμα. Αυτό δίνει μια φυσική λάμψη και βαθύτερη διάσταση στο πρόσωπό σου.

W Blush

Με το “ombre blush”, τα μάγουλα σου αποκτούν φυσική λάμψη και βαθύτερη διάσταση, προσθέτοντας ένα αέρινο και εκλεπτυσμένο στοιχείο στο μακιγιάζ σου. Ακολούθησε αυτή την τεχνική για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά.

W Blush: To TikTok μας δείχνει τον τρόπο να εφαρμόζουμε το ρουζ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη ανανεώση στα μαλλιά της για την πρεμιέρα του “The Voice”

HerNewskl

Nails: The material art..

Her News b

Γιατί έχω γραμμές στο λαιμό μου; Οι δερματολόγοι εξηγούν τα αίτια και τις θεραπείες

HerNews ka