HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να διακοσμήσετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο – 6 Εύκολοι τρόποι για να το κάνετε μαγικό

Όταν πρόκειται για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, το δέντρο, συνήθως, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, έχουμε δει πολλά πολλά παραδείγματα για το πώς τα μικροσκοπικά δέντρα μπορούν να φέρουν εξίσου εορταστική ευθυμία με πολύ μικρότερο αποτύπωμα. 

Όλες αυτές οι εορταστικές αισθήσεις είναι ακόμα εκεί, τα φώτα, τα στολίδια, το αστέρι, απλώς σε μικρότερη, λιγότερο συντριπτική κλίμακα. Επιπλέον, τα μικροσκοπικά δέντρα είναι στην πραγματικότητα χριστουγεννιάτικη τάση φέτος, οπότε ακόμα κι αν έχετε τον χώρο, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα μικρότερο δέντρο στα περβάζια των παραθύρων ή στο διάδρομό σας, φαίνονται εξαιρετικά χαριτωμένα και σε ένα υπνοδωμάτιο.

Έχουμε συγκεντρώσει πολλές συμβουλές και εμπνευσμένες ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα για να σας βοηθήσουμε να γίνετε δημιουργικοί.

1. Ανυψώστε το μικροσκοπικό σας δέντρο

Μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε πράσινη κρεβατοκάμαρα από τη Little Greene

Η τοποθέτηση είναι το παν με ένα μικρό δέντρο. Αν επιμείνετε στο τυπικό γωνιακό σημείο, θα χαθεί. Πρέπει να το τοποθετήσετε κάπου που θα το ανυψώσει και θα του δώσει εξίσου μεγάλη απήχηση. Σηκώστε ελαφρώς το δέντρο σας τοποθετώντας το σε ένα μικρό τραπέζι ή κουτί για να το φέρετε πιο κοντά στο ύψος των ματιών. Σηκώστε λοιπόν τα μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα σας από το πάτωμα! Βοηθητικά τραπέζια, ράφια, τραπεζάκια σαλονιού, δίνοντάς τους αυτά τα επιπλέον εκατοστά θα τα κάνουν αμέσως πιο εστιακό σημείο στο δωμάτιό σας. 

2. Τοποθετήστε ένα μικρό δέντρο σε λιγότερο παραδοσιακά σημεία

σκούρα κουζίνα με χριστουγεννιάτικο δέντρο και γιρλάντα από την Kitchen Makers

Το πρωταρχικό σημείο για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι στο σαλόνι. Αλλά το υπέροχο με τα μικρότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ότι μπορείτε να τα φέρετε σε μικρότερα ή πιο λειτουργικά δωμάτια του σπιτιού σας, εκείνα που συνήθως δεν τραβούν τόσο μεγάλη εορταστική προσοχή όσο το σαλόνι. Τα μικροσκοπικά δέντρα φαίνονται υπέροχα σε ένα διάδρομο και μπορούν επίσης να προσθέσουν κάποια απροσδόκητη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην κουζίνα σας.

4. Βάλτε σωστά τα φώτα

Μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο τραπέζι της κονσόλας της Neptune

Εάν προσθέτετε λαμπάκια στο μικρό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο, επιλέξτε πραγματικά ντελικάτα σχέδια ώστε να ενσωματώνονται στο φύλλωμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι αλυσίδες φωτισμού με σύρμα αντί για καλώδια μπορούν να δώσουν μια πιο λεπτή εντύπωση σε ένα μικρότερο δέντρο. Αφήστε την ομορφιά του δέντρου σας να πάρει το επίκεντρο χρησιμοποιώντας ένα απλό πρόγραμμα στατικού φωτισμού.

4. Κρατήστε το απλό

χριστουγεννιάτικο δέντρο

 Με ένα μικρό δέντρο, προφανώς έχετε λιγότερο χώρο για να παίξετε και θέλετε να αποφύγετε να φαίνεται ακατάστατο. Η μινιμαλιστική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι το κλειδί. Ένας εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα το παρακάνετε είναι να παραμείνετε με ένα μόνο είδος διακόσμησης που πραγματικά αγαπάτε. Κομψό και συνεκτικό.

5. Επιλέξτε μονόχρωμα στολίδια

Μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο με ροζ διακόσμηση σε ροζ διάδρομο

Ένας ενδιαφέρον τρόπος για να κάνετε ένα μικρό δέντρο να φαίνεται μεγαλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε το ίδιο χρώμα ή παλέτα στολιδιών αντί να το υπερφορτώσετε με τόνους αταίριαστα κομμάτια. Μια παλέτα απαλού ροζ και σαμπάνιας φαίνεται υπέροχη σε ένα μικρό δέντρο καθώς προσθέτει βάθος και πλούτο! Επίσης αποφύγετε τα πολύχρωμα φώτα και δοκιμάστε λευκά ή εκρού!

6. Βάλτε επιπλέον φύλλωμα για να προσθέσετε πάχος

σκοτεινό χριστουγεννιάτικο σαλόνι και δέντρο από τον Neptune

Αυτό είναι ένα τόσο υπέροχο κόλπο ανεξάρτητα από το μέγεθος του δέντρου με το οποίο εργάζεστε, η προσθήκη επιπλέον φυλλώματος μπορεί να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο να φαίνεται πιο γεμάτο και να δώσει σε ένα μικρότερο έλατο περισσότερο αντίκτυπο. Και δεν χρειάζεται μόνο να κολλήσετε με το κλασικό πράσινο. Αν θέλετε να το κάνετε περισσότερο διακοσμητικό, δοκιμάστε να ψεκάσετε τα κλωναράκια σας με μεταλλική μπογιά ή βάλτε λίγο απαλό γρασίδι pampas για να κάνετε αντίθεση στο έλατο.

Πως να κάνετε τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας πιο minimal

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να απομακρύνετε αποτελεσματικά τα έντομα απο το χώρο σας

Her News

Κάνε το μπάνιο σου να μυρίζει καλοκαίρι με 5 βήματα

Her News

Πως να κάνετε ένα μικρό σπίτι να φαίνεται ακριβό

HerNews ka