HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να κάνετε ένα μικρό σπίτι να φαίνεται ακριβό

Το μέγεθος δεν έχει σημασία. Ένα μικρό σπίτι μπορεί να αποπνέει απολύτως κομψότητα και πολυτελές φινίρισμα. Και το να προσεγγίσεις πώς να κάνεις ένα μικρό σπίτι να φαίνεται ακριβό δεν είναι τόσο μεγάλη πρόκληση όσο ίσως φοβόσουν αρχικά.

Ξέρεις τι λένε για το από πού προέρχονται τα καλύτερα πράγματα, σωστά; Και κατά κάποιο τρόπο, είναι πιο εύκολο να κάνετε αυτούς τους χώρους να φαίνονται πολυτελείς.

#1 Χρησιμοποιήστε πολυτελή υλικά
σπιτάκι με πολυτελή υλικά από την DATE InteriorsΑκριβώς επειδή δεν έχετε τετραγωνικά μέτρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσιγκουνευτείτε το στυλ. Ένα μικρό σπίτι μπορεί να είναι εξίσου κομψό με έναν μεγαλύτερο χώρο με τις σωστές σχεδιαστικές επιλογές. Και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας που δείχνουν πολυτελή είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να κάνετε ένα μικρό σπίτι να φαίνεται πιο ακριβό. Χρησιμοποιήστε πολυτελή υλικά, όπως βελούδο, μοχέρ, καθαρό λινό και μετάξι, για να εμποτίσετε έναν χώρο με πλούτο και ζεστασιά. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα κομμάτια που είναι τέλεια τοποθετημένα στο χώρο για μια εξατομικευμένη αίσθηση

#2 Επιλέξτε statement έπιπλα και διακοσμητικά κομμάτια

μικρό σαλόνι με καρέκλες με μπλε τόνους της K InteriorsΗ επιλογή κομματιών που κάνουν μεγάλη δήλωση και έχουν αυτοπεποίθηση είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να κάνετε έναν χώρο να φαίνεται πιο ακριβός. Να είστε τολμηροί με τα σχήματα ή ένα ύφασμα και κάντε αυτά τα κομμάτια να έχουν αντίκτυπο. Πάντα να επιλέγετε υλικά και κομμάτια που είναι χειροποίητα ή εξαιρετικά σχεδιασμένα. Τα statement κομμάτια σας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν οτιδήποτε, από μεγάλα κομμάτια τέχνης ή μεγάλες βινιέτες έως καρέκλες με έντονη έμφαση ή χαλιά με σχέδια.

#3 Συμπεριλάβετε αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά ή πάνελ

Ιδέες για κρεμαστά φωτιστικάΌχι, τα πάνελ δεν είναι μόνο για μεγάλα εξοχικά αρχοντικά – είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε ένα μικρό σπίτι να φαίνεται πιο ακριβό, λένε οι ειδικοί. Η χρήση πάνελ είναι ένας πρακτικός και διακοσμητικός τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά πολυτέλειας σε ένα δωμάτιο. Εάν προτιμάτε μια πιο λεπτή αισθητική, επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση, καθώς αυτό θα δημιουργήσει μια κλασική και κομψή αίσθηση.

Εναλλακτικά, για μέγιστο αντίκτυπο, συνδυάστε τολμηρές αποχρώσεις όπως το κίτρινο ή μια ζωηρή απόχρωση του κοραλί – ένας σίγουρος τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα σε έναν χώρο, είτε πρόκειται για μικρό σαλόνι, μικρή τραπεζαρία ή μικρό υπνοδωμάτιο.

#4 Πες «ναι» στα σκούρα χρώματα

Μικρή διάταξη σαλονιούΤα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το βαθύ πράσινο και το navy blue βοηθούν ένα μικρό σπίτι να φαίνεται πιο ακριβό. Προσθέτουν πλούτο και πρόθεση στο χώρο, ειδικά εάν τα έργα τέχνης και η κλίμακα χρησιμοποιούνται σωστά για να τον χωρίσουν. 

#5 Κάντε τον φωτισμό σας χαρακτηριστικό 

μικρή τραπεζαρία στην κουζίνα από την Marie Flanigan InteriorsΗ συμπερίληψη ενός μεγαλεπήβολου ή σχεδιαστικού φωτιστιού θα ανυψώσει αμέσως έναν μικρό χώρο και είναι πάντα μια καλή επιλογή. Οι δροσερές επιλογές φωτισμού θα προσθέσουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε χώρο, από μια μικρή γωνιά πρωινού μέχρι ένα μικρό σαλόνι.  

#6 Συμπεριλάβετε έργα τέχνης μεγάλου μεγέθους

μικρό σαλόνι με μεγάλα έργα τέχνης από τον Josh Smith InteriorsΗ καλύτερη τέχνη τοίχων θα βελτιώνει πάντα κάθε χώρο, είτε είναι μικρός είτε μεγάλος. Μην φοβάστε να κάνετε μια δήλωση με μεγάλα κομμάτια σε ένα μικρό σπίτι  καθώς είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνετε ένα μικρό σπίτι να φαίνεται ακριβό. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση μεγαλείου που μας υπενθυμίζει την ανθρωπιά και τη χαρά του να βλέπουμε έργα τέχνης από κοντά μέσα σε ένα σπίτι. Βρείτε το δικό σας σχέδιο στη vipart.gr

Πως να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται λιγότερο ακατάστατο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να φέρετε την άνοιξη στη βεράντα σας – 5 εύκολες & οικονομικές ιδέες

HerNews ka

5 χρώματα τοίχου για σαλόνια που έχουμε ερωτευτεί ήδη φέτος

HerNews ka

3 βήματα για την πιο οργανωμένη κρεβατοκάμαρα

Her News b