HerNews.gr
Beauty

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Υιοθέτησε την τάση των crackle nails

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το trend των “crackle nails” είναι ένα εντυπωσιακό στυλ για τα νύχια που δημιουργεί ένα σπασμένο ή κατακερματισμένο εφέ στο χρώμα.

Αυτό το είδος μανικιούρ έχει κάνει ένα εντυπωσιακό comeback, και πολλοί λάτρεις της ομορφιάς ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να το υιοθετήσουν.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέλεξε να υιοθετήσει αυτό το trend με ένα διαφορετικό στυλ στο γαλλικό μανικιούρ. Κατά την αντίθεση με την παραδοσιακή λευκή γραμμή, η Γαρυφαλλιά επιλέξει ένα σπασμένο γαλλικό στυλ, προσθέτοντας ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο μανικιούρ της.

Το “crackle manicure” προσφέρει πολλές δυνατότητες χρωμάτων. Μπορείς να πειραματιστείς με διάφορες αποχρώσεις, κάνοντας το νέο σου μανικιούρ εκκεντρικό και εντυπωσιακό. Οι χρήστες στο TikTok έχουν δημιουργήσει εντυπωσιακά σχέδια με το “crackle” εφέ, προσφέροντας έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Υιοθέτησε την τάση των crackle nails

Η επιλογή του χρώματος εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση και το στυλ που επιθυμείς να δημιουργήσεις. Αν και η Γαρυφαλλιά επέλεξε μια λευκή απόχρωση σε συνδυασμό με μία καθαρή βάση, μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα χρώματα και συνδυασμούς που ταιριάζουν με το προσωπικό σου στυλ.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Υιοθέτησε την τάση των crackle nails

Το “crackle” μανικιούρ αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σου και προσφέρει ένα μοναδικό στυλ στα νύχια σου. Επομένως, ανυπομονείς για το επόμενο σου μανικιούρ; Αφεθείτε στη δημιουργικότητά σου και δοκίμασε αυτό το εντυπωσιακό νέο trend!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

DIY μάσκες μαλλιών για περιποίηση

Her News

O απόλυτος οδηγός “επιβίωσης” για επιδερμίδες με ακμή

HerNewskl

Baby Blonde: Το ξανθό που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας!

HerNewskl