HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Ενημέρωσε το Viral Strawberry makeup της για το φθινόπωρο

Hailey Bieber

Είναι αποδεδειγμένο ότι η Hailey Bieber κατέχει τις τάσεις ομορφιάς που σχετίζονται με τρόφιμα. Εκτός από το να ονομάζει τα προϊόντα της Rhode με πράγματα όπως “εσπρέσο”, “ζελέ βατόμουρου” και ” γάλα “, φοράει τακτικά μακιγιάζ και κάνει τα νύχια της εμπνευσμένα από τις αγαπημένες της λιχουδιές. Glaze donut nails, μακιγιάζ latte , είναι μερικά μόνο από αυτά τα looks, καθώς και το περίφημο strawberry μακιγιάζ , το οποίο μόλις έκανε φθινοπωρινό.

Στις 12 Νοεμβρίου, η καλλιτέχνης μακιγιάζ της Bieber, Mary Phillips , δημοσίευσε μερικές από selfies του μακιγιάζ που δημιούργησε στο αστέρι για το γκαλά Baby2Baby. Σε αυτές τις φωτογραφίες είχαμε μια κορύφωση της πιο σκοτεινής, πιο αποπνικτικής εκδοχής του strawberry glam.

Η Hailey Bieber φοράει γυαλιστερά κόκκινα χείλη, κόκκινο ρουζ και faux φακίδες

Όπως η λαμπερή καλοκαιρινή εκδοχή που έγινε αρχικά viral, έτσι και αυτό το makeup look βασίζεται σε πολλές κοκκινωπές αποχρώσεις.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την καλοκαιρινή εκδοχή, αυτή η ερμηνεία ήταν περισσότερο μια πλούσια, καλυμμένη με σοκολατί ατμόσφαιρα παρά ένα απλό, φρεσκοκομμένο μούρο.

Η Bieber φόρεσε ένα έντονο κόκκινο ρουζ στο ζυγωματικό και τη μύτη της και μέχρι τους κροτάφους της. Όχι μόνο πρόσθεσε ζεστασιά και γλυκύτητα στο πρόσωπό της, αλλά αναμίχθηκε και με highlighter για να δώσει στο δέρμα της ακόμα περισσότερη λάμψη. 

Η Hailey Bieber σε μια πιο σκούρα εκδοχή μακιγιάζ φράουλα για το φθινόπωρο με γυαλιστερά κόκκινα χείλη, κόκκινο ρουζ και faux φακίδες

Η συνέχιση του εφέ φράουλας ήταν ένα σωρό ψεύτικες φακίδες, όπως η καλοκαιρινή της εμφάνιση.

Το υπόλοιπο glam ήταν εξίσου καλό. Τα χείλη της είχαν διακριτικό αποτέλεσμα ombre – το κέντρο του βλέμματος των χειλιών ήταν ένα πιο λαμπερό ροζ στο κάτω χείλος της. Στη συνέχεια, τοποθέτησε μια βαθυκόκκινη απόχρωση σαν μαρμελάδα φράουλα γύρω από τις άκρες. Φυσικά, ολοκληρώθηκε με γυαλιστερό φινίρισμα.

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: Όλα τα μυστικά πίσω από την περιποίηση των μαλλιών της

HerNewskl

Μπλε Σκιά: Τα καλύτερα tips για να την αναδείξεις

Her News b

Τύπος Δέρματος: Ποια είναι η κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

HerNewskl