HerNews.gr
Μόδα

Η νέα σέξι τάση που αναβαθμίζει κάθε βραδινό φόρεμα και έρχεται από τις πασαρέλες

Στην κορυφή των τάσεων των βραδινών φορεμάτων των τελευταίων δύο ετών, το cut-out επινοείται εκ νέου κάθε σεζόν. Αυτή τη φορά, με τη μορφή γραφικού λαιμόκοψης που αποκαλύπτει το στέρνο ανάμεσα στο στήθος εμφανίζεται σε πολλά φορέματα στις πασαρέλες φθινόπωρο-χειμώνα 2023-2024. 

Επικεντρωθείτε σε αυτή τη δυναμική περικοπή που μας σαγηνεύει στο τέλος της χρονιάς.

Η κομμένη λαιμόκοψη βρίσκεται σε όλες τις μορφές στα φορέματα πασαρέλας

Υπενθυμίζοντας τη λαιμόκοψη που κοσμούσε τα φορέματα rockabilly τη δεκαετία του 1950 και τις φόρμες με καμπάνα στην εποχή της ντίσκο, αυτή η λαιμόκοψη έκανε για πρώτη φορά εντύπωση στο σόου Schiaparelli φθινόπωρο-χειμώνας 2023-2024 . 

μοντέρνο βραδινό φόρεμα με λαιμόκοψη

Στο πιο καθαρό σουρεαλιστικό στυλ, ο Daniel Roseberry το κολλάει σε ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα.

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1935 από την Elsa Schiaparelli , αυτό το σύμβολο που έχει γίνει η υπογραφή της μάρκας βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή της επίδειξης μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024 , όταν η Kylie Jenner το φοράει σε ένα βραδινό φόρεμα καλυμμένο με κρύσταλλα.

Kylie Jenner au dfil Schiaparelli printempst 2024

Μια έκρηξη λάμψης που δεν σταματά εκεί αφού εμφανίστηκε σε πολλές άλλες επιδείξεις μόδας φέτος το φθινόπωρο-χειμώνα: σε σχήμα σταγόνας με επένδυση κρυστάλλων στο Miu Miu , με αντίθετες καθαρές γραμμές σε ένα θολό φόρεμα στο Michael Kors , τριγωνικό στο Alexander McQueen , στρογγυλό που αποκαλύπτει ένα κόσμημα από την Courrèges.

μοντέρνα βραδινά φορέματα με λαιμόκοψη

Αναδεικνύοντας το μπούστο με εκλεπτυσμένο τρόπο, αυτό το γραφικό κόψιμο έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι αποφεύγει τους κινδύνους μιας πολύ ανοιχτής λαιμόκοψης. Τόσοι πολλοί λόγοι για να το φορέσεις σε ένα βραδινό φόρεμα στο τέλος της χρονιάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Φόρεσε το πιο γιορτινό παλτό που έχουμε δει

HerNewskl

Hailey Bieber: Ποζάρει για τη νυφική κολεξιόν της Victoria’s Secret & εντυπωσιάζει στα λευκά

HerNews ka

Calzedonia: Μαγιό για κάθε στυλ! 

Her News b