HerNews.gr
Διεθνή

Linda Evangelista: Δεν ενδιαφέρεται να βγει ραντεβού με κανέναν μετά την επέμβαση που της κατέστρεψε πρόσωπο & σώμα

Η Linda Evangelista δεν έχει βγει με κανέναν από τότε που μια κακή διαδικασία CoolSculpting την άφησε «μόνιμα παραμορφωμένη».

«Δεν ενδιαφέρομαι. Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δεν θέλω να ακούσω κάποιον να αναπνέει», είπε ειλικρινά το supermodel στους Sunday Times.

Η Evangelista προσπάθησε να θυμηθεί την τελευταία φορά που βγήκε ραντεβού, αλλά θυμόταν ότι ήταν «σίγουρα πριν» το CoolSculpting «παραμορφώσει βάναυσα» το πρόσωπο και το σώμα της το 2016.

Μήνυσε τη μητρική εταιρεία Zeltiq Aesthetics Inc. για 50 εκατομμύρια δολάρια πριν τακτοποιηθεί πέρυσι.

Το μοντέλο – το οποίο κράτησε την ερωτική της ζωή ως επί το πλείστον ιδιωτική τις τελευταίες δύο δεκαετίες – ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με το αφεντικό της  Gérald Marie από το 1987 έως το 1993.

Νωρίτερα φέτος, τον κατηγόρησε ότι την κακοποίησε σωματικά.

«Ήμουν ανίδεη. Εντελώς ανίδεη», είπε στο «The Super Models» του Apple TV+ για τον γάμο της με τον Marie όταν ήταν μόλις 22 ετών. 

Η Linda Evangelista μιλάει

Η Evangelista ισχυρίστηκε ότι «υπήρξε μια συμφωνία» μεταξύ της ίδιας και του επικεφαλής του πρακτορείου ότι αν «δεν μιλούσε», «θα ήταν ασφαλής».

Αργότερα αποκάλυψε ότι ξόδεψε τα χρήματα από την καριέρα της στο μόντελινγκ για να «φύγει» από τον γάμο.

«Δεν ήταν απλώς να πεις: “Θέλω διαζύγιο, τα λέμε”. Δεν λειτουργεί έτσι», είπε στη σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.Η Linda Evangelista μιλάει

Ο Marie, 73 ετών, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι «ποτέ δεν έχει διαπράξει την παραμικρή πράξη βίας».

Η Evangelista αργότερα έβγαινε για λίγο με τον Γάλλο επιχειρηματία François-Henri Pinault, με τον οποίο έχει τον 17χρονο γιο της Augustin.

Διατήρησε την κηδεμονία του μοναχοπαίδιου της ως το 2011, όταν πολέμησε τον Pinault για την υποστήριξη των παιδιών. Τελικά συμβιβάστηκαν εξωδικαστικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Amber Alert: Η τραγική ιστορία πίσω από τον ήχο αγωνίας δημιουργήθηκε για να σώζει ζωές

Her News

Kim Kardashian: Βγήκε το διαζύγιο της με τον Kanye West- Θα παίρνει 200.000 δολάρια τον μήνα για διατροφή

HerNews ka

The Weeknd: Σε ερωτική σκηνή στο καμαρίνι με την κόρη του Johnny Depp για την πολυσυζητημένη σειρά «Idol»

HerNews ka