HerNews.gr
Διεθνή

Πάρις Χίλτον: «Ήμουν πληγωμένη από τα άσχημα σχόλια για το μέγεθος του κεφαλιού του γιού μου»

Η Πάρις Χίλτον ήταν συντετριμμένη αφού αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον 10 μηνών γιο της, Φοίνιξ, από τα «κακά» τρολ του Instagram που κορόιδευαν το μέγεθος του κεφαλιού του.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα μπορούσαν να είναι κακοί και μοχθηροί για ένα μικρό αθώο μωρό», είπε η Πάρις Χίλτον στο People Tuesday.

«Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις για μένα, αλλά αυτό είναι το αγγελούδι μου», συνέχισε. «Και αν κάποιος πει ποτέ κάτι για να τον πληγώσει ή τα συναισθήματά του, θα είμαι πάντα εκεί για να τον προστατεύσω».Πάρις Χίλτον και Φοίνιξ.

Η Πάρις Χίλτον είπε ότι συνήθως αγνοεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει, αλλά δεν μπορούσε απλώς να καθίσει και να μην πει τίποτα όταν το παιδί της δεχόταν επίθεση.

«Συνήθως, δεν θα έδινα αξία καν σε κάτι τέτοιο με μια απάντηση, αλλά μου είχε ραγίσει η καρδιά που υπάρχουν τόσο σκληροί άνθρωποι στον κόσμο», είπε Χίλτον.

Η σταρ του «This Is Paris» είπε περαιτέρω ότι «λυπάται» για όποιον νιώθει την ανάγκη να εκφοβίσει ένα μωρό.Η Πάρις Χίλτον κρατά το Φοίνιξ.

«Είναι τόσο άθλιοι στη ζωή τους που πήγαιναν και μιλούσαν για ένα παιδί με τέτοιο τρόπο», είπε.

Αλλά η Χίλτον είδε επίσης μια αχτίδα ελπίδας όταν συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί θαυμαστές που την υποστήριζαν.

«Με κάνει να νιώθω τόσο ευγνώμων γνωρίζοντας ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που με αγαπούν και με υποστηρίζουν», παραδέχτηκε. «Το να με στηρίζουν σήμαινε πολλά για μένα και το να έχω ανθρώπους να προσέχουν τον Φοίνιξ με αυτόν τον τρόπο, σήμαινε πολλά».

Η κληρονόμος πρόσθεσε ότι πολλοί followers την έχουν προτρέψει να μην δώσει σημασία στα αγενή σχόλια.Η Πάρις Χίλτον κρατά το Φοίνιξ.

«Μόλις διάβασα όλα τα μηνύματα από ανθρώπους που έλεγαν πόσο αγαπούν τον Φοίνιξ και πόσο όμορφος είναι και ότι δεν ακούνε τα τρολ», είπε. «Αυτό σήμαινε πολλά για μένα, να δω πόση αγάπη υπάρχει για μένα και τον γιο μου. Οπότε όποιος διαβάζει αυτό, σας ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά, πραγματικά εκτιμώ όλους όσους μας προσέχουν».

Τον περασμένο μήνα, η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram, αλλά η ανάρτηση είχε πλημμυρίσει από σχόλια που κοροϊδεύουν το μέγεθος του κεφαλιού του Φοίνιξ.

«Υπάρχουν μερικοί άρρωστοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο», σχολίασε σε ένα βίντεο του TikTok που καταδίκαζε τα τρολ εκείνη την εποχή, προσθέτοντας: «Ο άγγελός μου είναι απολύτως υγιής».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Καμίλα: Εμφανίστηκε μόνη της στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνταντίνου – Απών και ο Ουίλιαμ

HerNews ka

Ρις Γουίδερσπουν: Έφαγε το χιόνι πάνω από το αυτοκίνητό της – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Έλον Μάσκ: Η δημόσια συγγνώμη του σε εργαζόμενο που απολύθηκε από το Twitter

HerNews ka