HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Οι «περίεργες» απαιτήσεις του αποκαλύφθηκαν σε νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ δίνει ένα εντελώς νέο νόημα στο να ζεις σαν βασιλιάς.

Οι «γελοίες» απαιτήσεις του Βρετανού μονάρχη προς τα στελέχη του Παλατιού του Μπάκιγχαμ αποκαλύφθηκαν στο νέο βιβλίο του βασιλικού ρεπόρτερ Όμιντ Σκόμπι, «Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival».

Ο Σκόμπι γράφει ότι στον βασιλιά Κάρολο, αρέσει τα μαλακά αυγά του να μαγειρεύονται «τέσσερα λεπτά – ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο, διαφορετικά θα σταλούν πίσω στην κουζίνα με παιδική οργή».Βασιλιάς Κάρολος Γ'

Ο Κάρολος επιμένει επίσης να ταξιδεύει με σεντόνια με «τέλεια στον ατμό» 1.000 κλωστών και εκτοξεύει «ξεσπάσματα θυμού» εάν οι πιτζάμες του «δεν πιέζονται», σύμφωνα με τη βιογραφία της βόμβας.

Ο Κάρολος είναι επίσης μοντέρνος και λίγο λιτός.

Παρόλο που έχει αναφερθεί καθαρή περιουσία άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο βασιλιάς «ποτέ» δεν πετάει τα παλιά του παπούτσια, αλλά ζητά από έναν τσαγκάρη να «τα επαναφέρει στη ζωή» μόλις αρχίσουν να καταρρέουν.

Ο Κάρολος είναι ακόμη πιο συγκεκριμένος για τα κορδόνια του, τα οποία ο Σκόμπι λέει ότι πρέπει να σιδερωθούν.

Εξώφυλλο του βιβλίου του Omid Scobie "Endgame"

Ίσως η πιο παράξενη συνήθεια, ωστόσο, είναι ότι στον πρώην Πρίγκιπα της Ουαλίας «αρέσει να έχει κάποιον να του πιέζει ακριβώς μια ίντσα οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά του πριν από τη ρουτίνα του ύπνου του», σύμφωνα με το βιβλίο.

«Αλλά δεν τελειώνει εκεί», γράφει ο συγγραφέας. «Το κερασάκι πάνω από αυτήν την γελοία υπερβολή: η οδοντόκρεμα πρέπει να προέρχεται από έναν «ασημένιο διανομέα με λοφίο».

Η κλίση του Καρόλου για μια ζωή χλιδής είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό.

Ο πρώην μπάτλερ της εκλιπούσας πρώην συζύγου του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, είπε στο ντοκιμαντέρ του 2015 «Serving the Royals: Inside the Firm» ότι η Αυτού Μεγαλειότητα ήταν επίσης ιδιαίτερη για τα μπάνια του.

«Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι απλώς χλιαρή», μοιράστηκε, προσθέτοντας ότι η μπανιέρα πρέπει να είναι μόνο «μισογεμάτη» με το βύσμα της «σε μια συγκεκριμένη θέση».

Ο Τσαρλς ήταν επίσης γνωστό ότι ταξίδευε με το δικό του κάθισμα τουαλέτας και χαρτί , καθώς και το αρκουδάκι της παιδικής του ηλικίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Ισχυρίζεται ότι το περίφημο χαστούκι των Όσκαρ έσωσε τον γάμο της

HerNews ka

Kylie Jenner: Μας δείχνει την επίπεδη κοιλιά της μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εξασφάλισε 3ετές συμβόλαιο 186 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Bucks

HerNews ka