HerNews.gr
DECORNEWS

5 κοινά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν διακοσμείτε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα

Καθώς ετοιμάζεστε να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τις χειμερινές διακοπές, να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων μαρτυρούν χρόνο με το χρόνο και σας προτρέπουν να αποφύγετε πάση θυσία.

Παρακάτω, θα δούμε τις πέντε κοινές παγίδες τις οποίες θα θέλετε να αποφύγετε καθώς στολίζετε το σπίτι σας.

1. Διακόσμηση με ψεύτικη γιρλάντα

Οι σχεδιαστές προτιμούν το αληθινό πράσινο γιατί δίνει μια πιο ανεβασμένη αισθητική και αναδίδει ένα φρέσκο ​​άρωμα για να κάνει το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι επειδή το πράσινο μπορεί να στεγνώσει γρήγορα, θα θέλετε να ψεκάζετε το δικό σας περιοδικά για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει φρέσκο ​​και εορταστικό όλο τον Δεκέμβριο.

Εάν σκοπεύετε να διοργανώσετε μια γιορτινή συγκέντρωση στο σπίτι σας αυτή τη σεζόν, σχεδιάστε να αγοράσετε το πράσινο κοντά στην ημερομηνία του πάρτι σας, ώστε να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο πλούσιο όταν έρχονται οι καλεσμένοι σας.

2. Επιλέγοντας μόνο κόκκινα και πράσινα είδη διακόσμησης

Ενώ το κόκκινο και το πράσινο είναι σίγουρα κοινά χρώματα για να διακοσμήσετε κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών, έχετε κατά νου ότι μπορείτε ακόμα να προσθέσετε άφθονο χριστουγεννιάτικο κέφι στο σπίτι σας ενώ ενσωματώνετε άλλες όμορφες αποχρώσεις. Τα στολίδια υπάρχουν σε κάθε χρώμα στις μέρες μας, γι’ αυτό επιλέξτε συνδυασμούς χρωμάτων που μιλούν για την προσωπικότητά σας και το καθημερινό σας στυλ διακόσμησης. 

3. Δεν μένετε πιστοί στο προσωπικό σας στυλ

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων μας προτρέπουν να παραμείνουμε πιστοί στον εαυτό μας ενώ διακοσμούμε για τη σεζόν. Είναι η μία εποχή του χρόνου που πρέπει να καταργήσουμε τους κανόνες διακόσμησης και να αγκαλιάσουμε τη νοσταλγία. Τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση και την αναδημιουργία της παιδικής μαγείας.

4. Ανάμειξη θεμάτων

Οι σχεδιαστές προτείνουν να διατηρήσετε μια συνεκτική εμφάνιση κατά τη διακόσμηση για την εποχή. Συνιστούν επίσης να επιλέξετε ένα θέμα και να το διατηρήσετε σε όλο το σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο και δεν θα αισθάνεται τόσο χαοτικό. Εάν δεν είστε βέβαιοι ποιο στυλ θέλετε να επιλέξετε, δοκιμάστε να οπτικοποιήσετε ποια χρώματα και λεπτομέρειες θα συμπληρώσουν το τρέχον στυλ του σπιτιού σας.

5. Συγκέντρωση πολλών κεριών μαζί

Αυτό μπορεί να είναι κίνδυνος πυρκαγιάς. Αντίθετα, μπορείτε να αναπαράγετε μια ρεαλιστική εμφάνιση χρησιμοποιώντας κεριά χωρίς φλόγα που λειτουργούν με μπαταρία. Είτε τα σκορπίσετε στην κορυφή του τζακιού, είτε τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα τζάκι που δεν λειτουργεί είτε τα βάλετε στο περβάζι, είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν άφθονη ατμόσφαιρα και γοητεία σε όλες τις γωνίες του σπιτιού σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποια χρώματα προσελκύουν τα κουνούπια στο σπίτι και ποια τα απωθούν

HerNews ka

Πως να πλύνετε αποτελεσματικά το αρκουδάκι του παιδιού σας

HerNews ka

Τα 7 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που ανήκουν σε γυναίκες

Her News