HerNews.gr
Μόδα

Το 2024 θα αντικαταστήσουμε τα παντελόνια με αυτό το ultra-chic trend της φούστας

Ποια θα είναι η πιο επιθυμητή τάση του 2024; Η δερμάτινη φούστα! Μια σέξι και σοφιστικέ παραλλαγή που θα αντικαταστήσει το παντελόνι και το τζιν μας την επόμενη χρονιά. Να φοράτε και στο γραφείο και το βράδυ.

Το δέρμα επανεφευρίσκει συνεχώς τον εαυτό του και εμμένει στις θέσεις του ως κλασική αξία γκαρνταρόμπας. Διαχρονικά, ακριβώς όπως τα τζιν, οι σχεδιαστές συνεχίζουν να τα ανακαλύπτουν κάθε σεζόν, επιδεικνύοντας περαιτέρω την αριστεία και την τεχνογνωσία τους, για να τα κάνουν να φτάσουν στα νέα ύψη της πολυτέλειας, όπως ο Anthony Vaccarello στο Saint Laurent, η Fendi ή ακόμα και ο Hermès για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Acne Studios Άνοιξη 2024

Αν αυτό το φθινόπωρο ήταν σε τάξη το δερμάτινο τζάκετ, το 2024 , είναι η εναλλακτική εκδοχή της φούστας που θα βρούμε παντού. 

Είτε πρόκειται για street style είτε για επιδείξεις μόδας, η τάση φαίνεται να επιβεβαιώνεται και ταράζει τον κόσμο της μόδας. Απλώς ρίξτε μια ματιά στις επιδείξεις μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024. Όταν τα Acne Studios προσφέρουν τη μίνι φούστα σε καφέ δέρμα, ο Givenchy παίζει το σικ και σέξι χαρτί με ένα μάξι μοντέλο, ενώ η Ami της δίνει ένα σκίσιμο και η Alaïa επισκέπτεται ξανά τη pencil φούστα.

Ami printempst 2024

Αν το δέρμα είναι εδώ και καιρό μέρος της τάσης, αυτή τη σεζόν, είναι πάνω από όλα συνώνυμο με την ανατρεπτική κομψότητα. Η δερμάτινη φούστα ταιριάζει τέλεια με ένα απλό πλεκτό πουλόβερ, ή ένα άψογο πουκάμισο, όλα τέλεια συνδυαστικά για το γραφείο.

Οι 6 καλύτερες τάσεις στα παπούτσια της σεζόν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκανε το πιο μοντέρνο φθινιπωρινό look για κάθε It girl!

HerNewskl

Βασίλισσα Καμίλα: Φόρεσε την αγαπημένη τιάρα της βασίλισσας Ελισάβετ για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του μονάρχη

HerNews ka

Regals Jewelry: Γίνε η Μούσα των Χριστουγέννων με λάμψη και κομψότητα

Her News