HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Λανσάρει προϊόντα περιποίησης σώματος που της «φέρνουν άνεση σε στρεσογόνες στιγμές»

Η Selena Gomez φέρνει τη Rare Beauty στον χώρο περιποίησης σώματος με μια συλλογή που λέει ότι οι θαυμαστές της μάρκας ζητούν από τότε που ξεκίνησε την εταιρεία πριν από περισσότερα από τρία χρόνια.

Τη Δευτέρα, αποκάλυψε το Find Comfort , μια σειρά 4 προϊόντων που περιλαμβάνει άρωμα, λοσιόν σώματος, λοσιόν χεριών και στυλό αρωματοθεραπείας.

Η Gomez λέει αποκλειστικά στο PEOPLE ότι η νέα σειρά «ευθυγραμμίζεται με την προώθηση της αποδοχής του εαυτού» και «ενθαρρύνει όλους να βρίσκουν χαρά στο να νιώθουν καλά χωρίς να χρειάζονται τέλειες ρουτίνες».Το Rare Beauty Launching Bodycare της Selena Gomez

«Ξοδέψαμε πολύ χρόνο για να βεβαιωθούμε ότι η συλλογή αντιπροσωπεύει πραγματικά την επωνυμία μας, εστιάζοντας σε απαλά χρώματα συσκευασίας, ελαφριές υφές και χαλαρωτικά αρώματα. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα με το δέρμα τους και να αφιερώνουν λίγο χρόνο για να βρείτε άνεση».

Για την Selena Gomez, η έμπνευση για τη συλλογή προήλθε από την «προσωπική της αγάπη» για τα προϊόντα σώματος και το συνεχές ενδιαφέρον των πελατών της Rare Beauty για την κατηγορία.

Με νότες από ξύσμα λεμονιού, πέταλα γιασεμιού και ξύλο κασμίρι, το Find Comfort Body & Hair Mist, βοηθά την Gomez «να αποσυνδεθεί από το καθημερινό στρες». Το ηρωϊκό συστατικό της φόρμουλας είναι η βιοτίνη που δίνει στα μαλλιά πρόσθετη λάμψη και σώμα. 

Η ενυδατική λοσιόν σώματος, διαθέτει φόρμουλα γρήγορης απορρόφησης και αντιοξειδωτικά όπως η νιασιναμίδη που βοηθούν στην υποστήριξη μιας υγιούς λάμψης.

Το Rare Beauty Launching Bodycare της Selena Gomez

Η Gomez λέει ότι έχει “εμμονή” με την ενυδατική κρέμα χεριών, επειδή είναι “πλούσια αλλά ποτέ λιπαρή” και το μπουκάλι ανοίγει με μια περιστροφή για να μην χάσετε το καπάκι στην τσάντα σας.

Ολοκληρώνοντας τη συλλογή, το στυλό Stop & Soothe Aromatherapy, διαθέτει ένα φυσικό μείγμα από έλαια αρωματοθεραπείας μέντας, λεβάντας και σπόρους τόνκα που βοηθούν στην «αποσυμπίεση».

Από τις 18 Δεκεμβρίου, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τη συλλογή αποκλειστικά από την εφαρμογή Sephora. Στις 19 Δεκεμβρίου, η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Sephora.com και στο RareBeauty.com και στη συνέχεια στα καταστήματα Sephora στις 26 Δεκεμβρίου.

Selena Gomez: Υιοθέτησε την τάση με τους φιόγκους στα μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

K-Beauty: Τα μυστικά της Κορεάτικης ομορφιάς

Her News

Lizzo: Το μανικιούρ της μας θυμίζει τον αγαπημένο μας frappuccino

HerNewskl

Ρουζ: Hacks που πρέπει να ξέρεις

Her News