HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Υιοθέτησε την τάση με τους φιόγκους στα μαλλιά

Selena Gomez

Οι φιόγκοι είναι ένα πολύ δημοφιλές στοιχείο της μόδας, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών. Το γλυκό τους στυλ,  καθιστούν αυτό το trend μία από τις κορυφαίες τάσεις των Χριστουγέννων.

Η Selena Gomez, ωστόσο, έδωσε νέα πνοή σε αυτό το trend με έναν ιδιαίτερα μεγάλο φιόγκο, δημιουργώντας ένα look ιδανικό για τις γιορτινές εμφανίσεις μας.

Το στυλ της Selena Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η Selena Gomez παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Ένα απλό σινιόν, ωστόσο, ξεχωρίζει χάρη στον τεράστιο, μαύρο φιόγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Αν και η εικόνα μοιάζει απλή, το ιδιαίτερο αξεσουάρ προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία στο σύνολο της.

Η τάση των φιόγκων στα μαλλιά Παρόλο που ο φιόγκος της Selena είναι εντυπωσιακός, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να υιοθετήσουμε αυτήν την τάση. Μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε φιόγκους ακόμα και με τα ίδια μας τα μαλλιά. Είναι ένα πολύ δημιουργικό χτένισμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και το στυλ, προσθέτοντας μια νότα φρεσκάδας και μοναδικότητας στην εμφάνισή μας.

Οι φιόγκοι αποτελούν ένα παιχνιδιάρικο και μοδάτο στοιχείο που θα εντυπωσιάσει και θα προσθέσει μια λάμψη γοητείας σε κάθε εμφάνιση. Από τους μικρούς και λεπτούς φιόγκους μέχρι τους μεγάλους και εντυπωσιακούς, ο φιόγκος στα μαλλιά αποτελεί μια τάση που προσδίδει μία διασκεδαστική διάθεση και ενισχύει το γιορτινo συναίσθημα.

Selena Gomez: Υιοθέτησε την τάση με τους φιόγκους στα μαλλιά

Οι φιόγκοι είναι ένα από τα πιο εμβληματικά στοιχεία στον κόσμο της μόδας και ιδίως κατά την περίοδο των εορτών. Η εμφάνιση τους είναι γοητευτική και εκλεπτυσμένη, αλλά ταυτόχρονα φέρνει στο μυαλό μας την εικόνα τυλιγμένων δώρων, προσφέροντας μια αίσθηση ρομαντισμού και γιορτινής ατμόσφαιρας. Όμως, η Selena Gomez ανανέωσε το trend των φιόγκων με μια πρωτότυπη ερμηνεία, αποκαλύπτοντας έναν εντυπωσιακό μαύρο φιόγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Το στυλ που παρουσίασε η Selena είναι μοναδικό. Το σινιόν που δημιούργησε είναι απλό στην κατασκευή, αλλά ο φιόγκος του δίνει μία εκκεντρική και εντυπωσιακή πινελιά. Είναι μια ιδανική επιλογή για τις γιορτινές εμφανίσεις, προσδίδοντας μια ξεχωριστή λάμψη και αναδεικνύοντας τον αέρα της γοητείας.

Η τάση των φιόγκων στα μαλλιά επεκτείνεται και πέρα από το συγκεκριμένο στυλ της Selena. Μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικούς φιόγκους με τα ίδια μας τα μαλλιά, αποδίδοντας μια αίσθηση μοναδικότητας και φρεσκάδας στο look μας. Αυτό το κομψό χτένισμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αναδείξουμε τη θηλυκότητα και το στιλ μας, προσφέροντας μια διακριτική πινελιά σε κάθε εμφάνιση.

 Selena Gomez: Υιοθέτησε την τάση με τους φιόγκους στα μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάμελα Άντερσον: Αποκάλυψε πως το πιο iconic χτένισμα της έκρυβε πάντοτε μέσα ένα…. στρίνγκ!

HerNews ka

Πώς οι αλλαγές στη θερμοκρασία επηρεάζουν το δέρμα σας;

Her News

Pink Nails: Το διαχρονικό ροζ μανικιούρ – Οι προτάσεις του Nail me Up

HerNewskl