HerNews.gr
Beauty

Poof hairstyle: Η Σίσσυ Χρηστίδου μας έδειξε το πιο γιορτινό hair look

pouf hairstyle

To pouf hairstyle φαινεται πως έχει συναρπάσει όλους τους λάτρεις της μόδας και της ομορφιάς και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να υιοθετήσει αμέσως την τάση.

Εμείς πάντως σας το προτείνουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις ακόμη και τις γιορτινές μέρες. To συγκεκριμένο hair look ταιριάζει κατά κύριο σε γυναίκες που έχουν ίσια μαλλιά. Μια εξίσου δημιουργική και στυλάτη προσέγγιση ειναι πως ταιριάζει πολύ σε half ups look και τέλος σε ponytails. 

Poof hairstyle: Η Σίσσυ Χρηστίδου μας έδειξε το πιο γιορτινό hair look

Από όσο καταλάβετε έχετε πολλές επιλογές και η διάσημη παρουσιάστρια μας δίνει την απόλυτη έμπνευση προσθέτοντας μια elegant πινελιά.  Φανταστείτε τον εαυτο σας με ένα glam ολοκληρωμένο κόκκινο outfit σε συνδυασμό με αυτό το hair styling.

To pouf hairstyle είναι το χτένισμα που δίνει extra όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Την συγκεκριμένη πινελιά μπορούμε να την προσθέσουμε σε ίσια μαλλιά, σε half ups, αλλά και ponytails. Ναι, μπορείς να πεις ότι ταιριάζει με τα πάντα! Μιας και βρισκόμαστε στον πιο festive μήνα του χρόνου, το poof hairstyle μπορεί να θεωρηθεί ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσει τα γιορτινά looks. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Σίσσυ Χρηστίδου, υιοθέτησε το poof hairstyle στην εμφάνισή της.

Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινες, ουδέτερες αποχρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσύ δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα έντονο smoky eye look και statement σαρκώδη χείλη.

 Με τι μακιγιάζ συνδυάζεται;

Ο συνδυασμός γήινων, ουδέτερων αποχρώσεων στο μακιγιάζ μπορεί να δώσει μια φυσική, ευημερούσα όψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις έντονα looks. Ένα smoky eye με έντονες σκιές στα μάτια ή statement χείλη μποροών να αναδείξουν τη δική σου προσωπικότητα και στυλ.

Το μυστικό είναι η ισορροπία και η προσαρμογή των αποχρώσεων και των στοιχείων στα δικά σου χαρακτηριστικά. Μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα με διάφορα looks και να βρεις αυτό που αναδεικνύει καλύτερα την προσωπικότητά σου.

pouf hairstyle

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Έκανε το ανάλαφρο hairstyle της σεζόν!

HerNewskl

Rita Ora: Υιοθέτησε το πιο εκκεντρικό μανικιούρ στο Met Gala 2023

HerNewskl

Καφέ μάσκαρα: Επιστρέφει ως μια πιο απαλή, πιο δροσερή εναλλακτική από το μαύρο full-on

HerNews ka