HerNews.gr
Μόδα

Αυτή η τολμηρή τάση παντελονιού που φοράει η Bella Hadid θα είναι παντού το 2024

Βρήκαμε την καλύτερη εναλλακτική για τα τζιν (καλά, ειδικά χάρη στην Bella Hadid). Το μοντέλο εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα σύνολο που αποτελείται από αμάνικο τοπ και πλεκτό παντελόνι το πιο απαλό και άνετο υλικό της σεζόν.

Το πλεκτό παντελόνι είναι η ιδανική εναλλακτική του τζιν φέτος τον χειμώνα

Μόλις στις πασαρέλες των δύο τελευταίων Εβδομάδων Μόδας φθινόπωρο-χειμώνα 2023-2024 και άνοιξη-καλοκαίρι 2024, τα πλεκτά έχουν γίνει το κοινό νήμα πολλών συλλογών. Στο Bottega Veneta, για παράδειγμα, τα πλεκτά εμποτίζονται σε παντελόνια σε στυλ τζόκινγκ και γίνονται άνετες μπότες που μοιάζουν με κάλτσες καθαρής πολυτέλειας. Από την πλευρά της, η Stella McCartney αποκαλύπτει μια άψογα σοφιστικέ συνολική εμφάνιση, ενώ η Maitrepierre φανταστείτε το εντελώς διαφανές.

Πλεκτό παντελόνι αυτή η τολμηρή τάση που φοράει η Bella Hadid θα είναι παντού το 2024

Αυτή την επιστροφή την οφείλουμε επίσης στην Bella Hadid η οποία εθεάθη να φορά ένα πλεκτό σύνολο στη Νέα Υόρκη, το οποίο το συνδύασε με ένα ζευγάρι μυτερά μποτάκια και ένα biker jacket, η μεγάλη τάση του 2023.

Είναι ασφαλές στοίχημα ότι το πλεκτό παντελόνι θα εκθρονίσει γρήγορα το τζιν. Από τη μία, γιατί είναι πολύ (πολύ) άνετο και από την άλλη, γιατί η καθησυχαστική χαλαρωτική αισθητική τους είναι ακαταμάχητη.

Μπέλα Χαντίντ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

IDIL: Μας παρουσιάζει 6 κομψές tote τσάντες για όλη την ημέρα

Her News

Αυτό είναι το λινό παντελόνι που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο

Her News

Georgina Rodriguez: «Φωτιά» στα κόκκινα με το πιο sexy φόρεμα που έχεις δει τελευταία

HerNews ka