HerNews.gr
Μόδα

Georgina Rodriguez: «Φωτιά» στα κόκκινα με το πιο sexy φόρεμα που έχεις δει τελευταία

Η Georgina Rodriguez, η σύντροφος του Cristiano Ronaldo, μιμήθηκε το φόρεμα της κλασικής ταινίας της δεκαετίας του ’80 το οποίο αναδείκνυε όλα τα βασικά φυσικά χαρακτηριστικά της.

Η ταινία δεν είναι άλλη από την «The Woman in Red» με πρωταγωνιστές τον Τζιν Γουάιλντερ και την Κέλι ΛεΜπροκ το 1984.

Δεν είναι το ίδιο, αλλά έχει ορισμένες ομοιότητες. Η Georgina Rodriguez ανέβασε τη φωτογραφία στα social media της φορώντας το εντυπωσιακό φόρεμα. Είναι ένα έντονο κόκκινο που δεν περνά απαρατήρητο καθώς αποκαλύπτει το στήθος της, ενώ η στενή φόρμα του αναδείκνυε τους γοφούς, τη μέση και την επίπεδη κοιλιά της.

Είναι το πιο πρόσφατο outfit που έχει επιδείξει, καθώς αυτή την εβδομάδα η Georgina Rodriguez εντοπίστηκε δίπλα σε μια από τις πολυτελείς τσάντες της που αποτελούν μέρος της πολύτιμης συλλογής της. 

Τα κοσμήματα καθώς και ένα εκθαμβωτικό ρολόι που φοράει στον αριστερό της καρπό κοστίζουν γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Η σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, έχει πυροδοτήσει φήμες τελευταία  ότι θα μπορούσε να είναι ξανά έγκυος μετά τη δημοσίευση πρόσφατων φωτογραφιών της, αλλά δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Μόλις πριν από λίγες μέρες το καυτό θέμα της συζήτησης ήταν η πιθανή κρίση στη σχέση της Georgina Rodriguez και του Christiano Ronaldo, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στην τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ήρθε μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, δημοσίευσε μια φωτογραφία της να ταξιδεύει σε ιδιωτικό αεροπλάνο συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Η οικογένειά μου, η ζωή μου», δίπλα σε πολλές εικόνες με τα παιδιά και άλλους οικογενειακούς φίλους.

Georgina Rodriguez: Πυροδότησε φήμες νέας εγκυμοσύνης – Δείτε τις φωτογραφίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 τρόποι για να φορέσεις ένα διάφανο φόρεμα το καλοκαίρι (χωρίς να το παρακάνεις)

HerNews ka

Compressive Dress: H νέα κολεξιόν που λανσάρει η Oysho

Her News b

Έλενα Χριστοπούλου: Φόρεσε τα all time classic παπούτσια της άνοιξης

HerNewskl