HerNews.gr
Beauty

Demi Lovato: To υπέροχο μανικιούρ που υιοθέτησε στον αρραβώνα της

Demi Lovato

Η Demi Lovato ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Jutes με μεγάλη χαρά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Με μια λαμπερή εικόνα και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο προσκήνιο, μοιράστηκε τη χαρά της με τους θαυμαστές της.

Demi Lovato: Ο δύσκολος δρόμος της απεξάρτησης και ο πόνος που της προκάλεσε

“Είμαι ακόμα άφωνη. Χθες το βράδυ ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παντρευτώ τον έρωτα της ζωής μου @jutesmusic. Αγάπη μου, είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη που σε παντρεύομαι. Κάθε μέρα που πέρασα μαζί σου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ανυπομονώ να σε αγαπώ και να σε αγαπώ για πάντα. Στην υπόλοιπη ζωή μας. Σε αγαπώ μωρό μου”, σημείωσε η Lovato.

Demi Lovato: To υπέροχο μανικιούρ που υιοθέτησε στον αρραβώνα της

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι το μαύρο μανικιούρ που επέλεξε, δημιουργώντας αντίθεση με το λαμπερό διαμάντι στο δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Μοιάζει ανατρεπτικό, καθώς συνήθως οι μελλοντικές νύφες προτιμούν τα κλασικά french manicure ή τις nude αποχρώσεις. Ωστόσο, η Lovato έχει γνωστή προτίμηση σε μαύρες αποχρώσεις και αυτή η επιλογή αποτελεί μια τολμηρή και εκπληκτική πρόταση.

Μετά την πρόταση, την οποία οι άνθρωποι περιέγραψαν ως “προσωπική και οικεία”, μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Jutes εξέπληξε τη Demi Lovato πηγαίνοντάς την στο εστιατόριο του Craig στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, όπου βρέθηκαν μαζί με την οικογένειά τους και τους στενότερους φίλους τους.

Demi Lovato

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oval-lining: Πώς θα αποκτήσετε juicy χείλη δημιουργώντας οβάλ κύκλους;

HerNewskl

Kendall Jenner: Μας έφερε το summer makeup trend 2024

HerNewskl

Γυναικείο mani: Τι αρέσει στους άντρες;

Her News b