HerNews.gr
Beauty

Kaia Gerber: Aυτό είναι το peeling που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Το “Skin Perfecting 2% BHA Liquid Salicylic Acid Exfoliant” της Paula’s Choice είναι ένα προϊόν ομορφιάς που αγαπούν πολλές διάσημες προσωπικότητες, όπως η Kaia Gerber.

Αυτό το αγαπημένο προϊόν είναι ένα υγρό απολέπισης με 2% σαλικυλικό οξύ, το οποίο έχει λάβει πολλά βραβεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των celebrities.

Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν καθαρίζει το δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ενισχύοντας την ανανέωση του. Το σαλικυλικό οξύ δρα ενάντια στη λιπαρότητα, καθαρίζοντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες, ενώ ταυτόχρονα δεν προκαλεί ερεθισμούς ή αίσθηση ξηρότητας.

Kaia Gerber

Kaia Gerber: Aυτό είναι το peeling που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Το προϊόν περιέχει επίσης εκχύλισμα καμέλιας και πράσινο τσάι, προσφέροντας καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Η σύνθεσή του δεν είναι επιβαρυντική για το ευαίσθητο δέρμα, κάνοντάς το ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε δέρματα που τάσσονται προς ερεθισμούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα λαμπερό, καθαρό και ανανεωμένο, απαλλαγμένο από τα σημάδια και τη λιπαρότητα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Make up tips: Πως θα πετύχω το πιο λαμπερό μακιγιάζ;

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: Υιοθέτησε την τάση του pumpkin spice μακιγιάζ!

HerNewskl

Δέρμα: Συμβουλές για προστασία από τον ήλιο

Her News