HerNews.gr
Ελλάδα

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Ένωση σε 36 οικογένειες στο Περιστέρι

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, δείχνει συνεχώς το αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έχει ως προτέρημα, καθώς υπό την ηγεσία του Προέδρου, Γιώργου Βάλλη, προχώρησε στη στήριξη 36 οικογενειών στο Περιστέρι Αττικής, δωρίζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βάλλη

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, να ανακοινώσει την συνεισφορά της στην ενίσχυση του έργου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος στο Περιστέρι, καθώς και την υποστήριξη προς τους αγαπητούς μας Ιερείς.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η Ένωση βοήθησε συνολικά 36 οικογένειες, παρέχοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, επιδεικνύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αλληλεγγύη και η αγάπη αποτελούν τη βάση για έναν κόσμο με περισσότερη ελπίδα και φως. Μέσω τέτοιων πράξεων επιδιώκουμε να συμβάλλουμε σε μια κοινωνία πιο φροντίδας και αλληλεγγύης.

Με εκτίμηση,
Cpt. Βάλλης Γεώργιος
Πρόεδρος
Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών».

Η ευχαριστήρια επιστολή της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου στην Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ & στον Πρόεδρο

Γιώργος Βάλλης – Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Η σημαντική στήριξη από τα ΜΜΕ για την εκδήλωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται – Ποιοι θα πάρουν επίδομα

HerNews ka

Αγγελική Νικολούλη: «Δύσκολα θα σπάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου- Μου ζήτησε να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα»

Her News

Γιώργος Βάλλης: Παρέμβαση του Προέδρου της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ για την τραγωδία στον Πειραιά & ο φιλανθρωπικός έρανος για την οικογένεια του Αντώνη

HerNews ka