HerNews.gr
Beauty

Μακριά μαλλιά: 7 τρόποι να μακρύνουν χωρίς να κουρεύεστε συχνά!

Τα μαλλιά σας είναι το στολίδι σας και χρειάζονται μεγάλη φροντίδα. Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που όσο και αν τα φροντίζατε, δε μακραίναν. Στην πραγματικότητα, τα μαλλιά ανάλογα με τον τύπο τους, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες τους, χρειάζονται συγκεκριμένη αντιμετώπιση.

Τα προϊόντα περιποίησης είναι πλέον αναρίθμητα.

Πόσες φορές έχουμε δυσκολευτεί να αποφασίσουμε ποιό είναι το κατάλληλο σαμπουάν, εξαιτίας των αμέτρητων επιλογών;

Η μεγάλη αγάπη πολλών γυναικών είναι τα μακριά μαλλιά!

Πάντα αναζητούν τα κατάλληλα προϊόντα που θα βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Πώς θα μακρύνουν τα μαλλιά μας; Υπάρχει τρόπος να επιταχύνουμε τη διαδικασία; Κι όταν μακρύνουν, πως θα διατηρήσουν την υγιή τους κατάσταση; Όλες αυτές οι απορίες μας έχουν βασανίσει πολλές φορές και ψάχνουμε ατέρμονα μια λύση.

Η επιστήμη των μαλλιών μας έχει βοηθήσει σημαντικά όμως και οι φυσικές μέθοδοι που προϋπήρχαν είναι εξίσου αποτελεσματικές. Όταν μάλιστα συνδυαστούν, μας δίνουν ένα άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα!

Προτού λοιπόν προβληματιστείτε ξανά, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω tips .

Θα βρείτε την απάντηση που ψάχνετε, ώστε να αποκτήσετε τα μακριά μαλλιά που ονειρεύεστε!

Μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής

Όλοι απολαμβάνουμε την εξειδικευμένη περιποίηση που λαμβάνουμε από τους κομμωτές μας, και ειδικά την χαλαρωτική διαδικασία του λουσίματος!

Αυτά τα λεπτά χαλάρωσης είναι πολύ παραπάνω από απλό λούσιμο. Πρόκειται για ένα είδος μασάζ που συμβάλλει στην βελτίωση της ροής του αίματος και την ενδυνάμωση της τρίχας.

Ας παρατείνουμε λοιπόν λίγο παραπάνω το λούσιμο και αυτά τα λίγα λεπτά μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά υπέρ της υγείας των μαλλιών μας.

Έλαια

Είναι ευρέως γνωστό ότι το καστορέλαιο συμβάλλει άμεσα και αποτελεσματικά στο μάκρος των μαλλιών και δεν είμαστε λίγοι εμείς που το έχουμε εντάξει στην καθημερινότητά μας!

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και σύντομα θα απολαμβάνετε τα μακριά μαλλιά που ονειρεύεστε!

Φυσικά υπάρχουν και άλλα έλαια όπως το λάδι καρύδας, το οποίο διαθέτει αντιμικροβιακές ιδιότητες, θρέφει την τρίχα και προστατεύει τα ευαίσθητα μαλλιά μας από τον ήλιο.

#3 Λούσιμο

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το ζεστό – ή και το πολύ ζεστό- νερό στο μπάνιο τους, όμως οι ειδικοί προειδοποιούν!

Τα μαλλιά χρειάζονται μια μέση θερμοκρασία οπότε συνιστάται το χλιαρό νερό κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Ξέρουμε πόσο λατρεύετε το ζεστό μπάνιο, όμως η υγεία των μαλλιών μας προέχει!

Βιοτίνη: H πιο αποτελεσματική βιταμίνη για τα μαλλιά σας!

Επιπλέον, το καθημερινό λούσιμο μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς τα μαλλιά χάνουν την φυσική τους ενυδάτωση, με αποτέλεσμα να ξηραίνονται και να σπάνε πιο εύκολα. Ιδανικά το λούσιμο πρέπει να γίνεται ανα 2 με 3 ημέρες ώστε να διατηρείται η φυσιολογική ισορροπία στην δομή της τρίχας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Retinol sandwiching: Η νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τους ερεθισμούς της ρετινόλης!

HerNewskl

And Just Like That: Αυτό είναι το αγαπημένο lipgloss της Sarah Jessica Parker

HerNewskl

Mushroom Bob: Αυτό είναι το κούρεμα που προσδίδει αίσθημα φρεσκάδας

HerNewskl