HerNews.gr
Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Στόλισε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο το σπίτι της

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι γνωστή για τις ανατρεπτικές επιλογές της, και αυτή τη φορά προκάλεσε αίσθηση με τον τρόπο που τυλίγει τα χριστουγεννιάτικα δώρα της.

Στο Instagram Story της, έδειξε πώς χρησιμοποιεί βαμβακερό ύφασμα Skims για το τύλιγμα των δώρων της.

Μπορεί να φανεί περίεργη επιλογή αν σκεφτεί κανείς ότι η επίλυση ενός κόμπου από βαμβακερή φανέλα μπορεί να είναι περίπλοκη. Ωστόσο, η Καρντάσιαν έχει επισημάνει τη σημασία της βιωσιμότητας. Έκανε λόγο για το πώς προτίθεται να επαναχρησιμοποιήσει το ύφασμα μετά την αποκάλυψη των δώρων. Προτίθεται να το επαναχρησιμοποιήσει σε πράγματα που θα φτιάξει για την οικογένειά της, δείχνοντας μια στάση ευαισθησίας στα θέματα βιωσιμότητας.

Κιμ Καρντάσιαν: Στόλισε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο το δέντρο της

Η ανακύκλωση του υλικού για νέες δημιουργίες μπορεί να είναι μια καλή πρακτική προκειμένου να μειωθεί ο αντίκτυπος στο περιβάλλον. Αναρωτιέσαι μήπως θα το στείλει πίσω στο εργοστάσιο Skims για να δημιουργήσει νέα ρούχα για την οικογένειά της, δημιουργώντας μια εντύπωση περιβαλλοντικής συνείδησης και ανακύκλωσης των υλικών.

Kim Kardashian

«Λατρεύω το ύφασμα και την εμφάνισή του και την τεχνική που χρησιμοποιήσαμε για να το τυλίξουμε», είπε η Κιμ. «Φαίνεται τόσο όμορφο με το δέντρο μου». Η «τεχνική» που χρησιμοποιήθηκε για να τυλίξει αυτά τα δώρα μοιάζει σαν να αποτρέπει στον παραλήπτη να το ανοίξει, αλλά είναι υπέροχο που της αρέσει. Πρέπει όλοι να αποδεχτούμε το γεγονός ότι η εκδοχή των Χριστουγέννων της Κιμ Καρντάσιαν είναι περίεργη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Λούις: Ξαναχτυπά με τον αξιολάτρευτο αυθορμητισμό του & εμείς δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε!

HerNews ka

Συνεχίζονται τα “χτυπήματα” στο παλάτι: Ο πρίγκιπας Χάρι εμπλέκεται στην υπόθεση σωματεμπορίας του P Diddy

HerNews ka

Blake Lively: Έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

HerNewskl