HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Μας έδειξε τον τρόπο που διατηρεί το μακιγιάζ της

Selena Gomez

Το λαμπερό μακιγιάζ είναι η επιθυμία όλων μας για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Και το μυστικό που κάνει το μακιγιάζ μας να λάμπει προέρχεται από ένα συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς που χρησιμοποιείται πριν από το foundation.

Selena Gomez: Τόλμησε την τεχνική των highlights στα μαλλιά της

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο προϊόν που δημιουργεί έναν ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ μας, βοηθώντας το να παραμείνει αψεγάδιαστο και λαμπερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Selena Gomez: Μας έδειξε τον τρόπο που διατηρεί το μακιγιάζ της

Ο συγκεκριμένος προπροϊόντος είναι ένα διάφανο φιλμ, συνήθως χωρίς χρώμα, που βοηθά στη δημιουργία ενός ομοιόμορφου και φρέσκου αποτελέσματος στο μακιγιάζ. Αυτή η βάση προετοιμάζει το δέρμα για την εφαρμογή του υπόλοιπου μακιγιάζ, κάνοντάς το να διαρκεί περισσότερο και να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερό.

Όπως και η Selena Gomez, πολλοί από εμάς αγαπάμε τα TikTok videos για τα μυστικά ομορφιάς που αποκαλύπτουν. Το λαμπερό μακιγιάζ της Σελένα οφείλεται σε ένα συγκεκριμένο primer.

Selena Gomez

Το Always An Optimist – Illuminating Primer είναι ένα ελαφρύ, μη σιλικονούχο, προϊόν με βάση το νερό. Είναι εμπλουτισμένο με εξαιρετικά λεπτά μαργαριτάρια που δίνουν μια λάμψη που αναδύεται από μέσα σας. Αυτή η φόρμουλα με βάση το νερό, χωρίς σιλικόνη, δροσίζει και λειαίνει το δέρμα. Παράλληλα το ενυδατώνει. Τα λεπτά μαργαριτάρια προσφέρουν άμεση λάμψη. Το βοτανικό μείγμα που περιέχει βοηθά στην απαλή και καταπραϋντική φροντίδα του κουρασμένου δέρματος. Αυτό το προϊόν είναι vegan και η τιμή των 15ml είναι € 18,95, προσφέροντας άριστη ποιότητα με καλή αξία.

@selenagomezDont worry. I changed shirts♬ Lazy chill out, romance overseas celebrity, 10 minutes(1019319) – 8.864

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το μανικιούρ της “Fairy Wings” είναι η επιτομή της άνοιξης

HerNews ka

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις κρέμες BB και CC

Her News

Chiara Ferragni: Τόλμησε το graphic liner look!

HerNewskl