HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πώς θα είναι εξίσου απολαυστικό ακόμη κι αν έχετε παραφάει

Το σεξ είναι απόλαυση και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Ωστόσο, κάτι που επίσης δεν σηκώνει αμφισβήτηση είναι το ότι απόλαυση είναι και το φαγητό.

Ειδικά σε περίοδο εορτών, που όλοι αφηνόμαστε και τρώμε λίγο παραπάνω. Κάποιοι, όμως, τρώμε πολύ παραπάνω και αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε εμάς.

Αφού λοιπόν παραδεχτήκαμε τις μεγάλες αλήθειες, ξέρουμε απο πρώτο χέρι ότι μετά από κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, οι κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε είναι περιορισμένες. Συνήθως συμφωνούμε ότι μετά από τόσο φαγητό, το μόνο που πρέπει να ακολουθήσει είναι ένας καλός ύπνος. Φυσικά, εκείνες τις δύσκολες ώρες που νιώθουμε πως θα σκάσουμε, το τελευταίο που σκεφτόμαστε είναι το σεξ.

Γιατί όμως πρέπει τελικά να στερηθούμε το σεξ, σε μία τόσο γιορτινή ημέρα; Γιατί να βρεθούμε στη θέση να διαλέξουμε ένα από τα δύο, όταν μπορούμε να τα κάνουμε και τις δύο;

Κι όμως, σεξ και φαγητό συνδυάζονται μία χαρά! Απλά χρειάζεται σωστός προγραμματισμός.

Σεξ μετά το φαγητό

Φυσικά και μπορείτε να φάτε όσο θέλετε πριν από το σεξ. Δεν θα σας μετρήσουμε τις μπουκιές. Όμως, πρέπει στη συνέχεια να κρατήσετε το χρονικό κενό ανάμεσα στο φαγητό και στο σεξ.

Μεγάλη προσοχή: Μην προχωρήσετε σε σεξουαλική επαφή αμέσως μετά το φαγητό, καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες που σχετίζονται με το στομάχι.

Επιπλέον, οι απότομες κινήσεις και οι περίεργες στάσεις που απαιτεί η σεξουαλική πράξη, είναι πολύ πιθανό να φέρουν αμήχανα… αποτελέσματα.

Επομένως, ανάλογα με το πόσο φάγατε το βράδυ, πρέπει να κάνετε υπομονή έως και δύο ώρες πριν τη σεξουαλική πράξη. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας μετά το τραπέζι, άλλωστε ήδη θα περάσει κάποια ώρα μέχρι να γυρίσετε σπίτι. Μόλις γυρίσετε, κάντε ένα χαλαρό μπάνιο να φύγει και η ένταση της ημέρας και μόλις νιώσετε πως το φούσκωμα έφυγε, μπορείτε να κάνετε άφοβα σεξ με τον σύντροφό σας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Οι κανόνες υγιεινής που δεν πρέπει να παρακάμψεις

Her News b

Το ισπανικό σεξ δεν χρειάζεται μεγάλο στήθος – Τα μυστικά της επιτυχίας

Her News

Γιατί υποδεχόμαστε την Πρωτοχρονιά με κόκκινα εσώρουχα

Her News