HerNews.gr
Beauty

Dua Lipa: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η Dua Lipa τους τελευταίους μήνες μας έχει εκπλήξει με τις εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της. Πριν λίγους μήνες, είχε τολμήσει ένα έντονο κόκκινο χρώμα, που έγινε viral και ακολούθησαν stars όπως η Megan Fox, δημιουργώντας ένα μεγάλο trend στον χώρο της ομορφιάς.

Στις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, η Lipa έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή, εμφανίζοντας ένα απίθανο ξανθό bob που της ταιριάζει απόλυτα. Αποκάλυψε το νέο αυτό look μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου οι fans έδειξαν τεράστιο ενθουσιασμό.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes, με τη Lipa να αναφέρει πως πρόκειται για ένα μακιγιάζ και test χτενίσματος για την ταινία “Argylle,” που κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους.

Dua Lipa: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Το υπέυθυνο για το εντυπωσιακό 90’s bob με το μακρύ, αφηρημένο φριζέ στο πλάι και τις απαλές κυματιστές μπούκλες είναι ο κομμωτής Luke Hersheson, ενώ το τέλειο μπλε μακιγιάζ των ματιών δημιούργησε η ταλαντούχα makeup artist Lisa Eldridge.

Αυτή η αλλαγή δείχνει πώς οι κομμωτές και οι makeup artists παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αυτών των εντυπωσιακών αλλαγών στην εμφάνιση των celebrities.

Dua Lipa: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Νεότερα Άρθρα

Beauty: Τελικά πρέπει να βάζουμε την σκιά ματιών πριν ή μετά το foundation;

HerNews ka

Kατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κραγιόν

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τόλμησε το πιο stylish French hair look

HerNewskl