HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μορφούλα Ιακωβίδου: «Εννοείται πως είμαι αδελφή του Πέτρου, αλλά έχω διανύσει μία δική μου επαγγελματική πορεία»

Η Μορφούλα Ιακωβίδου παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου με αφορμή το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Μεταξύ άλλων, η Μορφούλα Ιακωβίδου, μίλησε και για τα σχόλια που αναφέρουν ότι καταξιώθηκε καλλιτεχνικά λόγω του αδερφού της, Πέτρου Ιακωβίδη.

«Είμαστε μουσική οικογένεια αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι το τραγούδι ξεκίνησε κάπως συγκεκριμένα. Δεν είδα τον Πέτρο και είπα ότι αυτό θέλω να κάνω, γιατί επί της ουσίας μαζί το ξεκινήσαμε. Η πρώτη φορά που τραγούδησα σε πίστα ήταν αμέσως μετά το σχολείο στην Καβάλα. Ο Πέτρος δεν με έλεγξε ποτέ, γιατί είμαι λίγο πιο τσαμπουκαλού από εκείνον», ανέφερε αρχικά η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Για το αν έχει ακούσει ποτέ ότι κάνει καριέρα λόγω του αδερφού της: «Το έχω ακούσει προφανώς. Δεν θα σου πω ψέματα. Όταν το πρωτοάκουσα, με ενόχλησε. Εννοείται πως είμαι αδελφή του Πέτρου, αυτό δεν αλλάζει, αλλά έχω διανύσει μία δική μου επαγγελματική πορεία. Μετά όμως είπα ότι ξέρω τι έχω κάνει, ο Πέτρος είναι πιο κουλ, μου λέει: μην ασχολείσαι με το τι λένε», δήλωσε η Μορφούλα Ιακωβίδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους – «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη»

HerNews ka

Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι αυστηρός όταν ξεπεραστούν τα όρια»

Her News

Βίκυ Καγιά: «Έχουμε να μιλήσουμε ένα χρόνο με την Ζενεβιέβ»

Her News b