HerNews.gr
Διεθνή

Ariana Grande: Η αποκάλυψη για το νέο της δίσκο!

Η Ariana Grande, έχοντας κάνει μια παύση από τη μουσική σκηνή για τρία χρόνια, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με μια νέα αγαπημένη της συνήθεια στο μακιγιάζ.

Η πρόσφατη εμφάνισή της σε events αποκαλύπτει μια νέα εμμονή: τα κόκκινα κραγιόν στα χείλη. Αυτός ο συνδυασμός με το εμβληματικό winged liner αποτελεί το επίκεντρο της εμφάνισής της. Στο πιο πρόσφατο story της στο Instagram, υπονοεί ότι το θέμα του επερχόμενου δίσκου της σχετίζεται με αυτό το προϊόν από τη σειρά REM που ανήκει στο δικό της brand.

Η Grande μοιράστηκε στα stories κόκκινα χείλη, το κραγιόν που χρησιμοποιεί, και ένα σημείωμα που αναφέρει “θα σας δω του χρόνου”. Οι θαυμαστές θεώρησαν ότι μπορεί να πρόκειται για καμπάνια προώθησης κάποιου νέου προϊόντος της σειράς της στο μακιγιάζ.

Ariana Grande: Η αποκάλυψη για το νέο της δίσκο!

Υπάρχουν, ωστόσο, και θεωρίες που υποδηλώνουν ότι ο νέος της δίσκος ή ακόμη και το ολόκληρο άλμπουμ μπορεί να έχει κάποια σχέση με το σύνθημα των κόκκινων χειλιών. Παραμένει να το ανακαλύψουμε.

Η ανυπομονησία των fans αυξάνεται καθώς περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι ετοιμάζει η Grande για το μουσικό της μέλλον.

Ariana Grande

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισραήλ: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – «Την πυροβόλησαν πισώπλατα»

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Αποκάύψε πότε εκείνη και ο Travis Barker συνέλαβαν το μωρό τους

HerNews ka

Ζεράρ Πικέ – Κλάρα Κία: Εμφανίστηκαν μαζί στη Βαρκελώνη – ΦΩΤΟ

Her News