HerNews.gr
Social News

Εριέττα Κούρκουλου: «Κατάφερα να με εμπιστευτεί ξανά το σώμα που έχω βασανίσει τόσο»

Το πρωί της Δευτέρας 8/1 η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε πως εξαιτίας της αυστηρής διατροφής που ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια διαταράχθηκε ο κύκλος της.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Έξι μήνες μετά από μια τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητά μου, την ολική παύση κάθε είδους άσκησης, πολύ φαγητό και πολύ κλάμα τα κατάφερα! Ο κύκλος μου επέστρεψε! Το σώμα μου με συγχώρεσε και με ευχαρίστησε που αποφάσισα επιτέλους να το ακούσω και εγώ κατάφερα να το αποδεχτώ! Αυτό είναι το σώμα μου… Αυτό είναι το σώμα μου όταν δεν είναι στερημένο, αλλά δυνατό και λειτουργικό – όταν δεν πεινάει… Αυτό είναι το σώμα μου όταν χαίρομαι την ζωή και δεν φοβάμαι να την ζήσω! Αυτό είναι το σώμα μου και οφείλω να το εκτιμώ και να το φροντίζω ακόμα και τις ημέρες που δεν καταφέρνω να το αγαπήσω!», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: “Έφυγε” από τη ζωή η 23χρονη σκυλίτσα της – «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τον τεράστιο πόνο που νιώθω αυτή τη στιγμή»

HerNews ka

Χριστίνα Μπόμπα: To story μετά το εξιτήριο απο το νοσοκομείο

Her News

Νίκος Μουτσινάς σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είσαι έγκυος;» Η αφοπλιστική απάντηση

Her News b