HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Ποζάρει με Barbie pink εσώρουχα για τη νέα της συλλογή

Η Rihanna εμφανίστηκε στο Instagram την Τετάρτη μέσω του brand Savage X Fenty.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας δημιούργησε ροζ εσώρουχα ενόψει της συλλογής του Αγίου Βαλεντίνου.

Η μητέρα δύο παιδιών φόρεσε ένα σουτιέν, εσώρουχα με καλτσοδέτες και διάφανο καλσόν μέχρι τους μηρούς στην απόχρωση του Barbie Pink.

Η Rihanna ήταν πιο σέξι από ποτέ με τα ξανθά μαλλιά της στη μία πλευρά και γύρω από το πρόσωπό της σε μπούκλες. Συντόνισε κοσμήματα με διαμάντια και ρουμπίνι στο look καθώς φόρεσε ένα τσόκερ και ασορτί δαχτυλίδια.

Ένα στιγμιότυπο έδειχνε τη δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία από την κορυφή μέχρι τα νύχια καθώς φορούσε ένα ζευγάρι ροζ, σατέν ψηλοτάκουνες γόβες. Φωτογραφήθηκε σε μια ανάγλυφη μωβ καρέκλα με μια ροζ, βελούδινη κουρτίνα στημένη πίσω της.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε τρεις ξεχωριστές αναρτήσεις και μια λεζάντα έγραφε, «@badgalriri μας δίνει σε όλους την αγάπη που χρειαζόμαστε αυτό το VDay #XXSavageX».

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, η σελίδα Savage X Fenty στο Instagram μοιράστηκε αναδρομικές φωτογραφίες και αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της Rihanna το 2023.

Στα τέλη του περασμένου έτους, καλωσόρισε τον δεύτερο γιο της, Riot Rose Mayers, με τον A$AP Rocky. Οι δυο τους είναι επίσης γονείς του ενός έτους RZA. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ροζ ρούχα: Πως να φορέσετε την πιο καυτή τάση της μόδας του 2023

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το fashion item που φόρεσε με έμπνευση από τον οίκο Versace

HerNewskl

Ashley Graham: To plus-sized μοντέλο ανακυρήχθηκε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!

HerNews ka