HerNews.gr
Μόδα

Ροζ ρούχα: Πως να φορέσετε την πιο καυτή τάση της μόδας του 2023

Τα ροζ ρούχα δεν είναι μόνο μια φευγαλέα μόδα φέτος. Σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η τάση εξαπλώνεται. Από αποχρώσεις ανοιχτού ροζ μέχρι βαθύ φούξια ροζ blazer outfits, τα βλέπουμε όλα. Ενώ κάποιοι ψάχνουν τις ντουλάπες τους για να βρουν τυχόν κομμάτια ροζ, άλλοι προσπαθούν να βρουν νέα ροζ ρούχα για να ενισχύσουν τις ροές τους στο Instagram για να ταιριάζουν με την πιο καυτή τάση της μόδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε η τελευταία ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ Barbie, με τη Μάργκοτ Ρόμπι ως την εμβληματική κούκλα και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως κανένας άλλος από τον Κεν.

 Το στυλ της Barbie είναι αναμφισβήτητα συνώνυμο του ροζ και η επιστροφή της το 2023 γέννησε την τάση # Barbiecore , προωθώντας την προβολή των ροζ ρούχων στον κόσμο της μόδας. 

Γιατί όλοι φορούν ροζ ρούχα;

Αυτή τη σεζόν, το ζωηρό ροζ έχει πάρει το επίκεντρο τόσο στις πασαρέλες όσο και στα κόκκινα χαλιά, προσθέτοντας μια ευπρόσδεκτη έκρηξη χρωμάτων στη ζωή μας και στις ενδυματολογικές μας επιλογές.  Στην πρώτη γραμμή αυτής της ζωντανής ανόδου βρίσκεται ο Pierpaolo Piccioli, δημιουργικός διευθυντής της Valentino. Η οραματική του επιμέλεια άστραψε στην πασαρέλα του Valentino Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο. Οι συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 παρουσίασαν επίσης μια αξιοσημείωτη επικράτηση του ροζ, με αξιοσημείωτες συνεισφορές από τους οίκους μόδας Prada, Giorgio Armani, Moschino, Alexander McQueen και Chanel. 

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς αξιόλογες φιγούρες σε όλο τον κόσμο αγκαλιάζουν τη Barbiecore στον πραγματικό κόσμο και πώς έχουν διαμορφώσει τα ροζ ρούχα τους.

ροζ στολή, ροζ φόρεμα για πάρτι

Η Kim Kardashian επιδεικνύει τη σμιλεμένη σιλουέτα της με ένα διάφανο δαντελένιο ροζ κορμάκι από τη συλλογή της SKIMS x FENDI.

καυτό ροζ φόρεμα για πάρτι, ροζ φόρεμα για πάρτι, ροζ στολή

Η Huda Kattan ροκάρει ένα καυτό ροζ φόρεμα για πάρτι.

ανοιχτό ροζ σύνολο, ροζ σε ροζ στολή

Το supermodel Gigi Hadid ποζάρει με ροζ πλεκτό μπλουζάκι και ασορτί παντελόνι.

Πότε να φοράτε ροζ ρούχα

Από casual ντύσιμο μέχρι επίσημο ντύσιμο, το ροζ μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις και διαθέσεις, καθιστώντας το ένα χρώμα που ξεπερνά τις τάσεις και τις εποχές. Παίζει καλά και με άλλους, δημιουργώντας ατελείωτες δυνατότητες για εκπληκτικούς συνδυασμούς. Το να ανακαλύψετε το τέλειο ροζ για τον τόνο του δέρματός σας δεν χρειάζεται να είναι ένα πολύπλοκο παζλ. Είναι τόσο εύκολο όσο να κρατάς ένα ροζ αντικείμενο στο πρόσωπό σου και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. 

Εάν φωτίζει την επιδερμίδα σας και κάνει τα μάτια σας να αστράφτουν, τότε αυτή η απόχρωση του ροζ είναι νικητής για εσάς. Εάν η τολμηρή απόχρωση δεν είναι το χρώμα σας, υπάρχουν πιο απαλές αποχρώσεις ροζ ρούχων και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσετε.

Για διαχρονική κομψότητα, συνδυάστε το ροζ με το κλασικό μαύρο ή λευκό. Για να εμφυσήσετε μια νότα αντίθεσης και λάμψης, αγκαλιάστε τα μεταλλικά, τα μπλουζ ή πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ.

ροζ στολή

Τι χρώμα ταιριάζει με τα ροζ ρούχα;

Το ροζ είναι ένα ευέλικτο χρώμα και τα χρώματα που ταιριάζουν καλά με ένα ροζ ντύσιμο εξαρτώνται από την απόχρωση του ροζ που φοράτε και την εμφάνιση που θέλετε να επιτύχετε. Να θυμάστε ότι το προσωπικό στυλ και η συγκεκριμένη απόχρωση του ροζ που φοράτε θα επηρεάσουν τις χρωματικές σας επιλογές. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria’s Secret: H νέα καμπάνια της ενώνει ξανά τα αγαπημένα μας super models

HerNewskl

Τα γυαλιά είναι το πιο hot αξεσουάρ μόδας φέτος

HerNews ka

Gigi Hadid: Φόρεσε το πιο στυλάτο γκρι σετ για τις γιορτές

HerNewskl