HerNews.gr
Beauty

5 εύκολοι τρόποι για να φαίνεστε αμέσως λιγότερο κουρασμένες

Παρά το γεγονός ότι απολαύσατε ένα διάλειμμα από τη δουλειά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, παρατηρείτε σακούλες στα μάτια, ωχρό δέρμα και ένα ελαφρώς πεσμένο σαγόνι να σας κοιτάζει πίσω στον καθρέφτη. Υπάρχει όμως τρόπος να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένες και άμεσα, αν είναι δυνατόν;

Η αρχή της χρονιάς συνοδεύεται συχνά από κόπωση και ένα γενικό αίσθημα ψυχικής κακουχίας – και συχνά εκδηλώνεται στα πρόσωπά μας. Έτσι, είτε μεγαλώνετε μικρά παιδιά, είτε εργάζεστε πολλές ώρες, αξίζει να έχετε μερικά κόλπα στο μανίκι σας για να διορθώσετε τον απόηχο των άγρυπνων νυχτών. Εδώ είναι πέντε τρόποι για να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένοι.

1. “Βουτιά” στον πάγο

Αναζωογονήστε το δέρμα (και την ψυχή σας) αξιοποιώντας τα θαύματα του πάγου. Ένα από τα αγαπημένα κόλπα της Κέιτ Μος για να δείχνει λιγότερο κουρασμένη είναι να γεμίζει έναν νεροχύτη με κρύο νερό, να προσθέτει πάγο και να βυθίζει το πρόσωπο ή απλά να πλένει το δέρμα, αν το νιώθεις πιο υποφερτό. Αυτή η (δωρεάν) τεχνική όχι μόνο θα μειώσει τη φλεγμονή και θα φέρει ζωογόνο αίμα στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά βοηθά επίσης στη μείωση του στρες και του άγχους και θα σας αφήσει συγκεντρωμένες και έτοιμες να αδράξετε την ημέρα.

2. Ξεκινήστε με περιποίηση δέρματος για να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένες

Ξεκινήστε με ένα απαλό απολεπιστικό για την εξάλειψη των θαμπών νεκρών κυττάρων του δέρματος και, στη συνέχεια, εμποτίστε το δέρμα με ενυδάτωση, χρησιμοποιώντας καταπραϋντικές φόρμουλες. Μην ξεχνάτε και τα μάτια!

Εικόνα του pin με ιστορία

3.Επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας δροσερής βάσης

Το κουρασμένο δέρμα τείνει να δείχνει άτονο και λίγο θαμπό, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην προσθήκη φωτεινότητας και λάμψης. Είναι πάντα καλή ιδέα να ξεκινάς με μια υπέροχη, δροσερή επιδερμίδα.  Για να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένες, επιλέξτε ελαφριές φόρμουλες που ενισχύουν τη λάμψη ή εφαρμόστε concealer στις περιοχές του προσώπου που το χρειάζονται – οπουδήποτε με κοκκινίλες, γύρω από τη μύτη, κάτω από τα μάτια και στο πηγούνι. Αποφύγετε την υπερφόρτωση του δέρματος προς όφελος ενός πέπλου από ελαφρύ καμουφλάζ, το οποίο θα κάνει την επιδερμίδα περισσότερο φρέσκια από μια βαριά μάσκα foundation.

3. Μη ξεχνάτε το ρουζ και το μπρονζέρ

Λίγο μπρόνζερ ή ρουζ μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το δέρμα, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Μετά από αυτό, πιέστε λίγο κρεμ ρουζ ψηλά στα μήλα σας και λίγο ενυδατικό gloss ή ακόμη καλύτερα ένα lip oil.

4. Φωτίστε τα μάτια σας και θα δείξετε αμέσως λιγότερο κουρασμένες

Τα μάτια μας είναι μια άλλη βασική περιοχή που μας προδίδει όταν αισθανόμαστε εξαντλημένοι. Είτε πρόκειται για λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους ή ερυθρότητα , το κλειδί είναι να εστιάσετε στη φωτεινότητα της περιοχής. Μια άλλη από τις κορυφαίες συμβουλές είναι να γυρνάτε τις βλεφαρίδες με το ειδικό curler για να «φαίνονται πιο ξύπνιες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την πιο όμορφη τάση του barbiecore makeup

HerNewskl

Elsa Hosk: Eκμυστηρεύτηκε τον τέλειο τρόπο για contouring στα χείλη!

HerNewskl

Sheet μάσκες ματιών: Φέρνει λύση στο πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμες!

HerNewskl