HerNews.gr
Beauty

Ηighlighter: Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξετε τα φρύδια σας

highlighter

Το highlighter αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα μακιγιάζ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αναδείξουμε τα φρύδια μας και να προσθέσουμε λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο.

highlighter

Σωστά τοποθετημένο, το highlighter μπορεί να δώσει μια αίσθηση άμεσου lifting, να κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο ορατά και να προσθέσει διάσταση στο μακιγιάζ.

Η πρώτη περιοχή που μπορούμε να εφαρμόσουμε highlighter είναι στην άκρη του φρυδιού, κοντά στην περιοχή του κροτάφου. Αυτή η περιοχή είναι συχνά λιγότερο φωτεινή και με τον τρόπο αυτόν προσθέτουμε φωτεινότητα, τονίζοντας το σημείο και δημιουργώντας μια φυσική όψη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλο ή την άκρη του δαχτύλου για να διανείμετε απαλά το προϊόν σε αυτήν την περιοχή.

Εφαρμόστε highlighter κατά μήκος του κάτω μέρους του φρυδιού. Αυτό το τεχνικό χαρίζει ένα lifting εφέ στο βλέμμα, αναδεικνύοντας τα φρύδια και το περίγραμμά τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε highlighter σε μορφή στικ ή κρεμώδες για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ηighlighter: Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξετε τα φρύδια σας

Μια άλλη περιοχή που μπορείτε να αναδείξετε είναι κάτω από το οστό του φρυδιού. Εφαρμόστε το highlighter από την καμπύλη του φρυδιού μέχρι το τέλος του. Αυτό δημιουργεί ένα ανόρθωσης εφέ και προσθέτει φωτεινότητα, τονίζοντας την καμπύλη του φρυδιού.

Όταν πρόκειται για την ποσότητα προϊόντος, είναι σημαντικό να το εφαρμόζουμε με φειδώ. Η διακριτική λάμψη προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας την υπερβολή. Επιλέξτε highlighter σε μορφή πούδρας και εφαρμόστε το στις επιθυμητές περιοχές με απαλές κινήσεις.

highlighter

Κατά την εφαρμογή του highlighter, η επιλογή του κατάλληλου πινέλου παίζει σημαντικό ρόλο. Ένας φουντωτός πινέλος είναι ιδανικός, καθώς εξασφαλίζει μια ανάλαφρη εφαρμογή του προϊόντος και επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της ποσότητας. Ξεκινήστε από την άκρη του φρυδιού και κινηθείτε προς τα έξω, κατά μήκος του οστού του φρυδιού. Καθώς εφαρμόζετε, ελέγξτε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη, περιστρέφοντας το κεφάλι δεξιά και αριστερά, προκειμένου να διαπιστώσετε την αντανάκλαση του φωτός.

Αν επιθυμείτε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεμώδες highlighter. Ειδικά για καθημερινή χρήση ή για ένα no makeup makeup look, το κρεμώδες highlighter προσφέρει μια διακριτική λάμψη που δείχνει φυσική. Επιλέξτε ένα κρεμώδες προϊόν χωρίς έντονα γκλίτερ ή μικροσωματίδια, που θα αντανακλούν το φως με διακριτικό τρόπο.

Το highlighter λοιπόν, όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να αναδείξει την ομορφιά των φρυδιών και να προσθέσει λάμψη στο πρόσωπο. Η κατάλληλη εφαρμογή και η επιλογή φυσικών τόνων είναι κλειδί για ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα. Το highlighter δεν πρέπει να είναι φανερό, αλλά να συμβάλλει στο να δείχνουν τα φρύδια φρέσκα, λαμπερά και ενυδατωμένα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να φωτίσετε φυσικά τα μαλλιά σας

Her News

Ιωάννα Τούνη: Δημιούργησε το απόλυτο statement στο μανικιούρ!

HerNewskl

Slick bun: Το χτένισμα των διασήμων

Her News b