HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να δημιουργήσετε ένα διαχρονικό υπνοδωμάτιο

Στα καλύτερά τους, τα υπνοδωμάτια προσφέρουν ήρεμες, γαλήνιες αποδράσεις από το χάος της καθημερινότητας. Και ενώ οι τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού είναι διασκεδαστικό να ακολουθούνται, τα υπνοδωμάτια ευδοκιμούν στη διαχρονική απλότητα. 

Κάθε στοιχείο έχει σημασία στην κρεβατοκάμαρα, από το χρωματικό σχέδιο και τον φωτισμό μέχρι τα έπιπλα και την υφή.

Τι κάνει όμως ένα διαχρονικό υπνοδωμάτιο; Η εισαγωγή του κλασικού στυλ που διαρκεί είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις.

Η επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων κρεβατοκάμαρας , των επίπλων κρεβατοκάμαρας και του τρόπου φωτισμού του χώρου απαιτεί χρόνο. Ευτυχώς, ωστόσο, με αυτές τις εγκεκριμένες από σχεδιαστές συμβουλές, θα είστε σε καλό δρόμο για να δημιουργήσετε μια διαχρονική κρεβατοκάμαρα που αντέχει στις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης.

1. Εστιάστε στο συναίσθημα

Ένα γκρι υπνοδωμάτιο με παράθυρο.

Υπάρχουν τρεις απλές ερωτήσεις που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σχεδιάζετε ένα υπνοδωμάτιο για να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου: Πώς φαίνεται; Πώς νιώθεις; Πώς ακούγεται; Η εστίαση σε αυτές τις αισθήσεις θα σας επιτρέψει να αισθάνεστε ξεκούραστοι και άνετοι στον χώρο σας και τα πάντα, από την ακαταστασία μέχρι το κρεβάτι μπορούν να επηρεάσουν την ψυχική σας κατάσταση.

Απαλλαγείτε από περισπασμούς όπως η εργασία και τα ηλεκτρονικά για έναν χώρο ανάπαυσης και φροντίστε να διατηρείτε το υπνοδωμάτιό σας σχετικά καθαρό. Η διατήρηση ενός τακτοποιημένου χώρου είναι απαραίτητη για να επιτρέψετε στις σκέψεις σας να ηρεμήσουν και το σώμα σας να χαλαρώσει. Φροντίστε να κρατάτε τις επιφάνειες χωρίς ακαταστασία και να στρώνετε το κρεβάτι σας το πρωί για να δημιουργήσετε μια φιλόξενη εμπειρία μετά από μια κουραστική μέρα

2. Επενδύστε σε ποιοτικά έπιπλα

Ένα υπνοδωμάτιο σε σκούρο χρώμα.Όταν ένα στυλ σχεδίασης είναι μοντέρνο, είναι εύκολο να λάβετε γρήγορες αποφάσεις και να αγοράσετε έπιπλα που μπορεί να μην διαρκέσουν όλο το χρόνο. Αλλά τα διαχρονικά υπνοδωμάτια βασίζονται σε υψηλής ποιότητας κομμάτια που διαρκούν. Αντί να αγοράζετε κομμάτια που ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη τάση επίπλων , επενδύστε σε έπιπλα υψηλής ποιότητας που μπορούν είτε να είναι ξεχωριστό κομμάτι είτε να συμπληρωθούν εύκολα από άλλα στυλ ή σχέδια. Σκεφτείτε τον σύγχρονο εκλεκτικισμό, δεν χρειάζεται να ταιριάζει κάθε κομμάτι του σχεδίου, αλλά όταν συνδυάζονται με τους σωστούς τόνους, υφές και σχεδιαστικές πινελιές, θα δέσουν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα διαχρονικό και κομψό σχέδιο.

3. Να έχετε σκοπό όταν επιλέγετε μοτίβα

Ένα λευκό υπνοδωμάτιο με μπλε και ψάθινες πινελιές.Το μοτίβο παίζει μεγάλο ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση και μπορεί πραγματικά να κάνει ένα δωμάτιο να λάμψει. Αλλά η διαχρονική εμφάνιση απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό μοτίβων. Όταν διαλέξετε ένα μοτίβο που αγαπάτε, να το συνδυάζετε με άλλα, καθώς και με διαφορετικές υφές, για μια συνεκτική και ανεβασμένη εμφάνιση.

4. Κρατήστε το απλό

Ένα μπεζ υπνοδωμάτιο με μεγάλο παράθυρο.Διατηρώντας το σχέδιό σας απλό και κλασικό θα διασφαλίσετε ότι, ακόμη και όταν οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, ο χώρος σας θα συνεχίσει να αισθάνεται σαν το σπίτι σας. Δημιουργήστε μια γαλήνια όαση αγκαλιάζοντας την απλότητα, επιλέγοντας ουδέτερους τόνους και ενσωματώνοντας υψηλά υλικά στον προϋπολογισμό σας. Τακτοποιήστε τα έπιπλα στρατηγικά, διασφαλίζοντας ότι το κρεβάτι παραμένει διακριτικά μακριά από το οπτικό πεδίο όταν ανοίγει η πόρτα του υπνοδωματίου, κατά προτίμηση με θέα σε ένα παράθυρο ή αποτυπώνοντας μια γραφική θέα για πρόσθετη ηρεμία.

Αφού ρυθμίσετε τα έπιπλά σας, η εισαγωγή ενός απαλού, λαμπερού σχεδίου φωτισμού κρεβατοκάμαρας μπορεί να μεταμορφώσει την κρεβατοκάμαρά σας σε έναν ήρεμο παράδεισο.

5. Συνδυάστε το παλιό με το νέο

Ρουστίκ ουδέτερο υπνοδωμάτιοΟ συνδυασμός μοντέρνων και vintage στοιχείων στην κρεβατοκάμαρα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να επιτύχετε μια διαχρονική εμφάνιση. Πέρα από τη διοχέτευση μιας ουδέτερης χρωματικής παλέτας και την ενσωμάτωση ανθεκτικών υλικών, μπορείτε να προμηθευτείτε τα έπιπλά σας από διαφορετικές εποχές σχεδιασμού. Βελτιώστε τη διαχρονική ελκυστικότητα συνδυάζοντας νέα και vintage στοιχεία για να προσθέσετε βάθος, χαρακτήρα και μοναδική γοητεία.

Δείτε πως να επεκτείνετε τον υπάρχοντα χώρο της ντουλάπας σας με απλές & οικονομικές λύσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 διακοσμητικές τάσεις του 2021 που αλλάζουν τα δεδομένα

Her News b

Μαρία Μπακοδήμου: Το ονειρικό σπίτι της παρουσιάστριας (ΦΩΤΟ)

Her News b

Οι καλύτερες συμβουλές οργάνωσης για το πιο τακτοποιημένο σπίτι

HerNews ka