HerNews.gr
Διεθνή

Madison Marsh: Η πρώτη εν ενεργεία αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που στέφθηκε Μις Αμερική

Η 22χρονη Madison Marsh έγινε η πρώτη εν ενεργεία αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που αναδείχθηκε Μις Αμερική όταν ανέβηκε στην πρώτη θέση στον ετήσιο διαγωνισμό την περασμένη Κυριακή.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ γυναίκες που μπορούν να σπάσουν τα στερεότυπα», είπε η Marsh σε μια συνέντευξη που παρουσιάστηκε στην επίσημη σελίδα της Μις Αμερική στο Instagram.

Η ξανθιά καλλονή είναι μια ανθυπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας που κάνει μεταπτυχιακό στη δημόσια πολιτική στη Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ.

Μετά την κορυφαία στιγμή της, η Marsh είπε ότι θέλει οι γυναίκες σε όλη τη χώρα να γνωρίζουν: «Μπορείς να πετύχεις τα πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss America (@missamerica)

«Ο ουρανός δεν είναι το όριο και το μόνο άτομο που σε εμποδίζει είσαι εσύ», πρόσθεσε.

Η Madison Marsh στέφθηκε Μις Κολοράντο τον Μάιο του 2023, τρία χρόνια αφότου μπήκε στον κόσμο των καλλιστείων ενώ σπούδαζε φυσική με εστίαση στην αστρονομία στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας.

«Ήταν πολύ σουρεαλιστικό. Πιστεύω ότι είμαι η πρώτη εν ενεργεία αξιωματικός από οποιοδήποτε κλάδο που εκπροσωπεί σε εθνικό επίπεδο τον οργανισμό Miss America», είπε η Marsh στο SWNS μετά τη νίκη του στο Centennial State.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, μιλούσε συχνά για τον θάνατο της μητέρας της το 2018 από καρκίνο στο πάγκρεας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss America (@missamerica)

Ο θάνατός της την παρακίνησε να ιδρύσει το Whitney Marsh Foundation για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο του παγκρέατος και να ακολουθήσει μια καριέρα στην έρευνα για τον καρκίνο και τη δημόσια πολιτική.

Στον γύρο ταλέντων του διαγωνισμού Μις Αμερική, που διεξήχθη στο Ορλάντο της Φλόριντα, η Mars ερμήνευσε ένα ποίημα για την απόκτηση του διπλώματος πιλότου της στα 16 της.

Η Madison τόνισε επίσης τον στόχο της να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της ως Μις Αμερική για να μιλήσει με κορίτσια σχετικά με τη θητεία στο στρατό και να ανατρέψει τα στερεότυπα για τις γυναίκες στο στρατό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss America (@missamerica)

«Είναι μια φοβερή εμπειρία να φέρνω κοντά και τις δύο πλευρές των αγαπημένων σημείων της ζωής μου και ελπίζω να κάνω τη διαφορά για τους άλλους ώστε να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χρειάζεται να περιορίζεσαι», είπε προηγουμένως η Madison Marsh σχετικά με τους διαγωνισμούς και την Πολεμική Αεροπορία.

«Όταν φοράω τη στολή μου, υπηρετώ και εκπροσωπώ τη χώρα μας», είπε στο Harvard Crimson. «Όταν φοράω το στέμμα, υπηρετώ, εκπροσωπώντας την κοινότητά μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gerard Piqué: Τσακώθηκε με τη σύντροφο του εξαιτίας της Shakira!

HerNewskl

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του βιβλίου του «Spare»- Πότε κυκλοφορεί;

HerNews ka

Kanye West: Θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που ζητά συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια

HerNews ka