HerNews.gr
Μόδα

Οι 7 κύριες τάσεις στα εσώρουχα που πρέπει να γνωρίζετε το 2024

Ακόμα κι αν τα ορατά εσώρουχα συνεχίζουν να είναι λεγεώνα, οι πιο εμπνευσμένοι σχεδιαστές της στιγμής συνιστούν την επιλογή σετ χωρίς ραφές σε ουδέτερες αποχρώσεις και βασικά κοψίματα. Αυτό είδαμε ιδιαίτερα στις συλλογές άνοιξη-καλοκαίρι 2024 από τους Givenchy και Victoria Beckham.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σέξι θα χωθούν στην ντουλάπα. Μεταξύ των σημαντικότερων τάσεων εσωρούχων που αναδύονται το 2024, είναι αδύνατο να παραλείψετε τις κάλτσες και τους κορσέδες, που συχνά συνοδεύονται από ζώνες ζαρτιέρες.

Στο Dolce & Gabbana, πιστό στην πάντα πολύ αισθησιακή υπογραφή της μόδας, όλες οι εμφανίσεις της επίδειξης μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024 ήταν συνδυασμένες με κάλτσες με δαντελένια περιγράμματα. Τέλος, δημοφιλές εδώ και αρκετές σεζόν, το slip dress θα συνεχίσει και φέτος να αφήνει το ζεστό και οικείο σκηνικό της κρεβατοκάμαρας να φοριέται περήφανα στο δρόμο. Τόσες πολλές τάσεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε το 2024.

#1 Το σετ χωρίς ραφές

τάσεις στα εσώρουχα

Δίνοντας έμφαση στην άνεση και την ευεξία, τα εσώρουχα χωρίς ραφές – χωρίς ορατές ραφές – με ένα εφέ δέρματος θα μπορούσαν σχεδόν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι φοράμε εσώρουχα… Είτε φοριούνται εμφανώς είτε όχι.

#2 Το νυχτικό

τάσεις στα εσώρουχα

Σε μεταξωτό ή σατέν, το νυχτικό, με τη μινιμαλιστική αισθητική του, συνεχίζει τη μετέωρη εξέλιξη της μόδας. Ήταν στη δεκαετία του ’90 που βγήκε για πρώτη φορά στους δρόμους πριν σταδιακά πέσει σε “λήθαργο”. Αν ανακτά τα ηνία της μόδας σήμερα, είναι επειδή καθοδηγείται από την τάση της ήσυχης πολυτέλειας, η οποία το έχει τοποθετήσει ως βασικό στυλ. 

#3 Κάλτσες

tendances lingerie

Δραματική στο Schiaparelli , σεμνή στα Acne Studios , επιδεικτική στο Givenchy , σέξι στο Dolce & Gabbana … Όποια στυλ και αν τους δίνονται, οι κάλτσες φοριούνται εκτεθειμένες το 2024. Μια άσκηση στυλ που μπορεί να φαίνεται επικίνδυνη αν το υπόλοιπο ντύσιμο δεν είναι απλό.

#4 Βαμβακερό εσώτουχο

tendances lingerieΦύγετε από το στρινγκ και ανοίξτε τη θέση για βαμβακερά εσώρουχα, με καθαρές γραμμές και αδιαμφισβήτητη άνεση. Με ένα μισό αφελές, μισό σέξι στυλ, είναι ένα από αυτά τα βασικά στοιχεία του καλού στυλ.

#5 Κορσές

τάσεις στα εσώρουχαΑν υπάρχει ένα κομμάτι εσωρούχων που έχει συναρπαστική ιστορία, αυτό είναι ο κορσές. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά δικαστήρια τον 15ο αιώνα, αυτό το αξεσουάρ καθιστά δυνατή την απόκτηση ίσιας στάσης και πολύ λεπτής μέσης, σε σημείο να γίνει, σε αυτή την αναζήτηση της απόλυτης λεπτότητας, σχεδόν ένα αντικείμενο βασανιστηρίων που θα μαίνεται για πολλούς αιώνες. Πιο πρόσφατα, στα 80s, ο Jean Paul Gaultier τους έκανε ένα κομμάτι μόδας, τους δίνοντάς τους κωνικά σχήματα, λίγο προκλητικά. Σήμερα, φοριούνται και στην πόλη και έχουν γίνει ακόμη και η υπογραφή της μόδας ορισμένων πρωτοποριακών ετικετών.

#6 Κορμάκι

tendances lingerieΑρχικά ένα εσώρουχο, το κορμάκι έχει πλέον καθιερωθεί σταδιακά στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα. Ο λόγος αυτής της τρέλας; Το εφέ διαμόρφωσης του ακονίζει τη μέση, ενώ παρέχει τη σωστή δόση σεξουαλικότητας και άνεσης.

#7 Δαντέλα

τάσεις στα εσώρουχαΤο αγαπημένο υλικό για σετ εσωρούχων, η δαντέλα συνεχίζει να παραμένει μια πραγματική σταθερή αξία, τόσο λεπτή όσο και αισθησιακή.

Kim Kardashian: Δημιούργησε βρώσιμα εσώρουχα με καραμέλες για τον Άγιο Βαλεντίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελληνική Μόδα: Οι Chic προτάσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Her News

Η Sarah Jessica Parker ψήφισε την πιο πρωτοποριακή τσάντα

Her News

Kim Kardashian: Η συνεργασία έκπληξη με ένα παγκοσμίου φήμης luxurious brand

HerNewskl