HerNews.gr
Ελλάδα

«Έφυγε» από τη ζωή ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60 ετών.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έδινε μάχη τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο σε ιδιωτική κλινική και τελικά, τα ξημερώματα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η θλιβερή είδηση γνωστοποιήθηκε από την οικογένεια του τραγουδιστή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η ανάρτηση της οικογένειας του Χάρη Κωστόπουλου

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή».

Λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του, ο γιός του τραγουδιστή είχε δηλώσει στην εφημερίδα ON TIME: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

 Ποιος ήταν ο Χάρης Κωστόπουλος

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Χρήστο και τον Ραφαήλ.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα” και “Πρώτο Θέμα”.

Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χάρη Κωστόπουλου, ήταν το καλοκαίρι του 2023 στο Tae Kwon Do για τα Mad VMA.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φωταγωγήθηκε ξανά το ιστορικό Μινιόν έπειτα από 25 χρόνια

HerNews ka

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Στους 36 οι νεκροί – 66 τραυματίες

Her News

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για Γλυκά Νερά “Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου”

Her News b