HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Τι σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος του Λύκου

Η πρώτη πανσέληνος του 2024 πλησιάζει καθώς οδεύουμε στα τέλη Ιανουαρίου. Γνωστό και ως Wolf Moon, εκπέμπει μια αντανακλαστική ενέργεια και ένα νέο πάθος, εξυπηρετώντας έναν τέλειο συνδυασμό στοιχείων για να ξεκινήσει το κεφάλαιο της νέας χρονιάς και της ζωής.

Το ζώδιο για κάθε πανσέληνο καθορίζεται από τη θέση της σελήνης στον νυχτερινό ουρανό σε σχέση με τα διάφορα αστρολογικά ζώδια. Κάθε χρόνο, το φεγγάρι θα μετατοπίζεται, με αποτέλεσμα διαφορετικά χαρακτηριστικά που περιβάλλουν το φεγγάρι.

Φέτος, η Σελήνη του Λύκου τοποθετείται ως πανσέληνος στον Λέοντα, ένα ζώδιο της φωτιάς που κυριαρχείται από το πάθος, τις επιθυμίες, την έκφραση και τη δημιουργικότητα.

Ωροσκόπιο αστρολογίας για τη Πανσέληνο του Λύκου για το ζώδιό σας

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ήρθε η ώρα να κυνηγήσεις το πάθος σου και αυτό που θέλει η καρδιά σου Κριέ! Εκτός από το ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να βρεις αγάπη ή να απολαύσεις έναν ατελείωτο ρομαντισμό με τον σύντροφό σου, αν θέλεις να συλλάβεις, θα έχεις μια από τις πιο τυχερές περιόδους ολόκληρης της ζωής σου για να το κάνεις.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Νιώστε άνετα και χαλαρά. Θα έχετε την τάση να θέλετε να περάσετε χρόνο μέσα και όχι έξω, αν και μπορεί να είστε ακόμα απασχολημένοι με το να φιλοξενήσετε ένα δείπνο ή να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας. Αν θέλετε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο σπίτι σας το επόμενο έτος, τώρα θα ήταν η τέλεια στιγμή για να πάτε για ψώνια.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Να είσαι ειλικρινής και να μιλάς, Δίδυμε! Ήρθε η ώρα να ακουστούν και να εκτελεστούν οι απόψεις και οι ιδέες σας. Μπορεί επίσης να αρχίσετε να νιώθετε ότι κάποιες γραμμές ξεπερνιούνται όμως τώρα είναι η ώρα να το αντιμετωπίσετε. Το να θέτεις όρια με τους άλλους είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η ευημερία έρχεται στον δρόμο σου, Καρκίνε. Βγες έξω και ξεκίνα να αναζητάς τις ευκαιρίες. Η Σελήνη του Λύκου φέρνει μια γενναία αλλαγή στα οικονομικά σου. Μια νέα δουλειά, αύξηση ή μεγάλη επιταγή μπορεί να εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η αυτοπεποίθησή σου είναι το κλειδί για να αναδείξεις τον κόσμο σου αυτή την πανσέληνο. Είστε πιο κοντά στους στόχους, τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Εργαστείτε προς αυτό που βάζει φωτιά στην ψυχή σας και πολύ εύκολα θα γίνει δικό σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Περιποιήσου τον εαυτό σου με λίγη φροντίδα. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις αφού καταβάλεις όλη τη σκληρή δουλειά για λίγο. Πιάσε τις μάσκες, τις λοσιόν και τα αρωματικά κεριά σου. Άκου το αγαπημένο σου τραγούδι και δώσε στον εαυτό σου την ηρεμία που χρειάζεται.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, Ζυγέ! Μπαίνεις στο προσκήνιο. Ετοιμάσου να περιτριγυριστείς από πολλούς ανθρώπους που σε αγαπούν, σε θαυμάζουν και σε εκτιμούν. Ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός πιθανότατα θα εμφανιστεί στο πρόγραμμά σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Να κουβαλάς τον εαυτό σου με περηφάνια, Σκορπιέ! Να είσαι περήφανος για το ποιος είσαι και τι πιστεύεις. Όλοι βλέπουν το αστέρι σας να εκτοξεύεται στα ύψη. Η Σελήνη του Λύκου θα μπορούσε να φέρει ένα σημαντικό επίτευγμα ή νίκη στο δρόμο σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αφήστε τη φωτιά να τροφοδοτήσει το πνεύμα σας. Η ενέργειά σας ενισχύεται για να επιδιώξετε την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη. Η σοφία θα είναι σε κάθε γωνιά αυτή τη στιγμή, οπότε βρείτε τρόπους να την καλωσορίσετε σαν το φως του ήλιου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Βρες την αλήθεια σου αυτή την πανσέληνο, Αιγόκερε. Ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε και να αξιολογήσετε τον ρόλο σας στις σχέσεις σας. Ωστόσο ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να σας επηρεάσει αυτή η πανσέληνος είναι να τραβήξετε την προσοχή στον πλούτο, τα περιουσιακά σας στοιχεία και το χαρτοφυλάκιο επενδύσεών σας. Δείτε αν υπάρχει τρόπος να μεγιστοποιήσετε τη ροή σας για να κερδίσετε χρήματα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η Πανσέληνος του Λύκου μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε ή να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Οι ευτυχισμένες σχέσεις θα έρθουν πιο κοντά με τη μορφή μακροπρόθεσμων σχεδίων, μετακόμισης, αρραβώνων ή γάμου. Ωστόσο, εάν υπάρχει τριβή, μπορείτε να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να προχωρήσετε.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Χρησιμοποιήστε την υψηλή σας ενέργεια αυτή τη στιγμή για να αναλύσετε τις ανάγκες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα σημαντικό επαγγελματικό ορόσημο μπορεί τώρα να τελειώνει ή μπορεί να καταλήξετε να αφήσετε τη μια δουλειά για να προχωρήσετε στην επόμενη. Αν είσαι άνεργος, τα αστέρια είναι τώρα υπέρ σου για να δεις μια αλλαγή.

Φεγγάρι του Λύκου: Τι κάνει την πανσέληνο του Ιανουαρίου τόσο ξεχωριστή;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Νοεμβρίου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 9 Ιανουαρίου

Her News

Όψη Σταχτοπούτα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News