HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Βγήκε βόλτα με εσώρουχο σχεδιασμένο για sex toys και τράβηξε τα βλέμματα

Η σύζυγος του Kanye West, Bianca Censori, τράβηξε για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της, καθώς κατευθυνόταν σε ένα σαλόνι μαυρίσματος στο Λος Άντζελες με διάφανο φανελάκι και ιδιαίτερο μποξεράκι.

H Bianca Censori έμεινε χωρίς σουτιέν με το στενό λευκό φανελάκι που έγραφε «WET» στο μπροστινό μέρος, αυτό ήταν ίσως το λιγότερο συγκλονιστικό μέρος της εμφάνισής της.

Ο σύζυγος του ράπερ φόρεσε ένα κοντό μαύρο μποξεράκι με μια τρύπα στο μπροστινό μέρος, με το άνοιγμα σχεδιασμένο για να χωράει σεξουαλικά παιχνίδια.

Έδωσε επίσης στους φωτογράφους μια ματιά στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου της καθώς έφευγε από το σαλόνι μαυρίσματος, η οποία παρουσίαζε μια κοντινή φωτογραφία των νέων δοντιών από τιτάνιο του συζύγου της αξίας 850.000 δολαρίων.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Kanye West ντυμένος με ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα αθλητικό παντελόνι, πήρε τα πράγματα στα χέρια του όταν επρόκειτο για τους παπαράτσι, δείχνοντας και κατευθύνοντας προφορικά τους φωτογράφους πού να φωτογραφίσουν τον ίδιο και τη σύζυγό του σε ένα βίντεο που εξασφάλισε το TMZ.

Bianca Censori

Ο τραγουδιστής φαίνεται να λέει «εδώ», καθώς επισημαίνει ένα σημείο για να σταθούν οι παπαράτσι αλλά η παράξενη ανταλλαγή δεν σταμάτησε εκεί.

Το συγκλονιστικό look της Αυστραλιανής καλλονής ακολουθεί μια ατελείωτη σειρά από εμφανίσεις της, τις τελευταίες ημέρες, με τον West να δημοσιεύει μια φωτογραφία της γυναίκας του να μαγειρεύει με μάσκα προσώπου και στρινγκ μαγιό το Σαββατοκύριακο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Φορούσε επίσης έναν μαύρο κορσέ με κολλημένους ιμάντες που μόλις κάλυπτε το στήθος της σε μια άλλη ​​εικόνα, με τους θαυμαστές να εκφράζουν ανησυχία για την ευημερία της Censori και να κατηγορούν τον West ότι ελέγχει τη γυναίκα του και το στυλ της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι έχει να μας “χαρίσει” αρκετές στιγμές ακόμα!

Bianca Censori: Είναι έγκυος η σύζυγος του Kanye West;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα» λέει ο 8χρονος γιος της Κριστίνα Ρίτσι

Her News

Blake Lively: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ!

HerNewskl

Αναταραχή στο Παλάτι: Η κίνηση «ματ» του πρίγκιπα Χάρι

HerNews ka