HerNews.gr
Ζώδια

Πανσέληνος του Λύκου: 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε

Αυτή η αρχή του έτους συγκεντρώνει πολλά σημαντικά αστρολογικά γεγονότα. Μετά την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου, που σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής, έρχεται η πρώτη πανσέληνος του 2024 , στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στο πάθος. 

Η πανσέληνος φέρνει μια ζεστή, παιχνιδιάρικη ενέργεια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να φέρουμε χαρά και παιχνίδι στη ζωή μας. Αν κάνουμε αυτό το βήμα τώρα, μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για τους επόμενους μήνες και να βρούμε τη χαρά πιο εύκολα κατά τη διάρκεια του έτους.

Κάντε ξεκαθάρισμα

Η χαρά είναι κάτι που πρέπει να αναζητήσουμε και αυτή η πανσέληνος είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε πώς μπορούμε να τη φέρουμε στη ζωή μας. Είναι συχνά η περίπτωση ότι για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να απαλλαγούμε από ορισμένα πράγματα στη ζωή μας παρά να εισάγουμε νέα. Αυτή η πανσέληνος μας προσκαλεί να ξεκαθαρίσουμε και να εξαλείψουμε οτιδήποτε μας εμποδίζει να νιώθουμε χαρά. Θα μπορούσε να είναι κάτι σημαντικό, όπως μια απαρχαιωμένη δουλειά ή σχέση, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι απλά να απαλλαγούμε από συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να αναγνωρίσουμε τη χαρά που υπάρχει ήδη.

Κάντε μια λίστα με αυτά που σας παθιάζουν

Μπορούμε επίσης να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτής της πανσελήνου για να αναπτύξουμε την καρδιά μας και να συνδεθούμε με τις επιθυμίες και τα πάθη μας. Αν έχουμε ξεχάσει μερικά από τα όνειρά μας ή δεν έχουμε αφιερώσει χρόνο σε αυτά, αυτή η πανσέληνος μας καλεί να αναζωπυρώσουμε τη φλόγα: πώς μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο σε όλα όσα μας παθιάζουν; 

Αν από την άλλη, έχουμε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει τίποτα που να το κάνει, ίσως είναι καιρός να ανακαλύψουμε τι πράγματα θα μπορούσαν να το κάνουν. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε με το να σκέφτεστε όλα όσα σας αρέσει να κάνετε, σημειώστε τα σε μια λίστα και προσπαθήστε να καταλήξετε σε τουλάχιστον 50 πράγματα. Όσο περισσότερο σημειώνετε και όσο περισσότερο προκαλείτε τον εαυτό σας να σκεφτεί όλα όσα σας αρέσουν, τόσο περισσότερο θα εκπλήσσεστε. Όταν κάνουμε αυτή την άσκηση, συχνά ενθουσιαζόμαστε όταν ανακαλύπτουμε πάθη στο τέλος της λίστας που δεν υποψιαζόμασταν ότι υπήρχαν. Μερικές φορές πρέπει να σκάψεις βαθιά για να τα βρεις, αλλά αξίζει τον κόπο.

Θεράπευσε το εσωτερικό σου παιδί

Η σύνδεση με το εσωτερικό μας παιδί είναι επίσης ένας καλός τρόπος να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της πανσελήνου. Εάν το θεραπεύσατε, είναι πιθανό να έχετε καλύτερα αποτελέσματα τώρα. Πολλές φορές κουβαλάμε μέσα μας υποσυνείδητες πεποιθήσεις, κληρονομημένες από την παιδική μας ηλικία και τους γονείς μας, που δεν εξυπηρετούν πια ή δεν έχουν θέση στην τωρινή μας πραγματικότητα. Αν δεν τα γνωρίζουμε, μπορούν να κυριαρχήσουν στη ζωή και τις σχέσεις μας, οδηγώντας μας να επαναλαμβάνουμε γνωστά καρμικά μοτίβα.

 Το να δίνουμε προσοχή στο εσωτερικό μας παιδί μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά αν νιώθουμε ότι καλούμαστε να αναλογιστούμε τις παιδικές μας εμπειρίες, αυτή η πανσέληνος θα είναι μια μεγάλη υποστήριξη. Εάν έχετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της, μπορείτε επίσης να αναλογιστείτε την παιδική σας ηλικία, τα οικογενειακά σας πρότυπα και πώς μπορεί να επηρεάζουν την κατάσταση και τα συναισθήματά σας.

Ζώδια: Τι σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος του Λύκου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όψη Σταχτοπούτα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b