HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτό το έξυπνο DIY θα μεταμορφώσει τα αντιαισθητικά σας καλώδια σε έργα τέχνης

Τα καλώδια προέκτασης είναι αναγκαίο κακό σε κάθε σπίτι. Στην τεχνολογική μας εποχή, ένα δωμάτιο δεν έχει ποτέ αρκετές πρίζες για όλα τα gadget σας, τις λάμπες και άλλα ηλεκτρικά είδη, αλλά τα λευκά πλαστικά καλώδια προεξέχουν σαν “πονόλαιμος” ανάμεσα σε ένα μινιμαλιστικό μοντέρνο εσωτερικό.

Αν αυτό σας ακούγεται γνωστό, έχουμε ένα επαναστατικό κόλπο για εσάς. Αντί να προσπαθούμε απεγνωσμένα να κρύψουμε τα αντιαισθητικά καλώδια, γιατί δεν τα κάνουμε απλώς μέρος του μοντέρνου σχεδιασμού του σαλονιού μας μετατρέποντάς τα σε έργα τέχνης που αξίζουν να προβληθούν από μόνα τους; 

Μπορεί να είναι αδύνατο να το σκεφτεί κανείς με την πρώτη σκέψη, αλλά είναι μια εργασία που λέγεται πιο εύκολα παρά γίνεται. Η εύρεση ενός τρόπου συνδυασμού σχεδίασης και λειτουργικότητας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά βρήκαμε ένα απλό DIY που κάνει ακριβώς αυτό.

Εδώ, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τα άσχημα καλώδια επέκτασης σας σε ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμού με το οποίο πραγματικά θα θέλετε να ζήσετε.

Κανείς δεν θέλει ένα λευκό πλαστικό καλώδιο να περνά πάνω από το βελούδινο χαλί του σαλονιού του, αλλά είναι η πραγματικότητα για πολλούς. Ευτυχώς, βρήκαμε ένα εύκολο DIY για να μεταμορφώσουμε αυτή την εμφάνιση σε κάτι που φαίνεται εντελώς αγνώριστο, και όλα αυτά χάρη σε ένα ξύλινο κάλυμμα καλωδίου για το πολύπριζό σας.

Αυτό το έξυπνο hack έρχεται με την ευγενική προσφορά του Jodi Go , ενός επηρεαστή εσωτερικών χώρων και τρόπου ζωής που μοιράζεται τις σχεδιαστικές του ιδέες και κάνει hacks στο Instagram. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jodi Go (@mr.jodigo)

Το DIY είναι αρκετά απλό για να το κάνετε, αλλά προειδοποιεί – απαιτεί κάποια επανακαλωδίωση που δεν θα είναι για όλους. Ξεκινήστε παίρνοντας στα χέρια σας μερικά ξύλινα κυβάκια. Βεβαιωθείτε ότι έχουν μια τρύπα αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει το καλώδιό σας.

Το επόμενο βήμα είναι να περάσετε τα ξύλινα κυβάκια σας στο καλώδιο σας. Εάν το καλώδιο σας αποκολληθεί από έναν προσαρμογέα, μπορεί να μπορείτε να το κάνετε αρκετά εύκολα. Διαφορετικά, θα πρέπει να κόψετε το καλώδιο σας για να το περάσετε. 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα κομψό καλώδιο επέκτασης άξιο προβολής που δεν χρειάζεται να το κρύβετε μετά από κάθε χρήση! Εάν αισθάνεστε έμπνευση, μπορείτε ακόμη και να γίνετε δημιουργικοί με διαφορετικά σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν με τη διακόσμησή σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jodi Go (@mr.jodigo)

Πως να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται λιγότερο ακατάστατο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οικείοι ξένοι: Η ατομική έκθεση του Itsmi βουτάει στα συναισθήματά μας

Her News

5 χρώματα τοίχου για σαλόνια που έχουμε ερωτευτεί ήδη φέτος

HerNews ka

Feng shui: 6 μυστικά για καλή ενέργεια και πλούτο στο σπίτι μας

Her News