HerNews.gr
Beauty

Ψαλίδα: 3 τρόποι για να απαλλαγείτε από αυτήν χωρίς να κόβετε συνέχεια τα μαλλιά σας!

Η ψαλίδα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στα μαλλιά όλων των ανθρώπων, ενώ οι λόγοι εμφάνισής της μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Κάποιες κοινές και διαδεδομένες αιτίες είναι η χρήση θερμότητας, η συχνή βαφή των μαλλιών σας, η ξηρότητα και το σφιχτό πιάσιμο αυτών.

Οι αιτίες αυτές διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Εάν την παρατηρείτε στα μαλλιά σας θα πρέπει να σκεφτείτε τι συνήθειες υιοθετείτε και να προσπαθήσετε να τις σταματήσετε.

ψαλίδα

Η θερμοκρασία

Καλό είναι να αποφεύγετε εντελώς τα προϊόντα θερμότητας, ωστόσο εάν είναι ανάγκη να τα χρησιμοποιείτε να τοποθετείτε πάντα πριν από τη χρήση τους κάποιο προϊόν θερμοπροστασίας. Ενώ, εάν υπάρχει η δυνατότητα, να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία μέχρι τους 150 βαθμούς.

Το σπάσιμο

Για πολλές γυναίκες είναι ένοχη απόλαυση να σπάνε την ψαλίδα τους, ενώ άλλες θεωρούν πως έτσι την ελαττώνουν. Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να την πειράζετε καθόλου. Όσο την σπάτε, τόσο δημιουργείτε καινούρια στην υπόλοιπη τρίχα. Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην την αγγίζετε.

Η χτένα και η ψαλίδα

Η χτένα με φαρδιά δόντια μπορεί να είναι σωτήρια για τα μαλλιά σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, όπως είναι το μη σπάσιμο των μαλλιών σας ή η μη εμφάνιση ψαλίδας καλό είναι να ξεκινάτε το χτένισμά σας από κάτω προς τα επάνω.

Κατερίνα Καινούργιου: Το μυστικό που διατηρούνται τα μαλλιά της ίσια με υγρασία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υαλουρονικό οξύ vs ρετινόλη: Ποια είναι η επιλογή που σας ταιριάζει;

HerNewskl

Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Η must θεραπεία για την ανανέωση της επιδερμίδας σας!

HerNewskl

Η ωραιότερη συλλογή καλλυντικών για τη γυναίκα

Her News