HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Το Squid Game Season 2 κυκλοφορεί το 2024: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Η πρώτη σεζόν του  Squid Game  έγινε παγκόσμιο φαινόμενο χάρη στις στήλες και τις έξυπνες ανατροπές της, αλλά πολλά από τα εύσημα πρέπει να πάνε και στο εντυπωσιακό καστ του.

Καθώς το ένατο και τελευταίο επεισόδιο τελείωσε – προειδοποίηση spoiler – με τον θάνατο όλων των παικτών με εξαίρεση τον Gi-hun, οι θεατές είχαν υποθέσει ότι θα ήταν ένας από τους λίγους χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν που θα επέστρεφε για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game.

Στις 12 Ιουνίου 2022, αυτό επιβεβαιώθηκε από το Netflix μέσω μιας  επιστολής προς τους θαυμαστές του δημιουργού και σκηνοθέτη της σειράς Hwang Dong-hyuk που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι ο Front Man, ο τρομακτικός επόπτης των παιχνιδιών που έπαιζε ο Lee Byung-hun, θα επέστρεφε επίσης και ότι «ο άντρας με το κοστούμι με τον ddakji μπορεί να επιστρέψει» – μια αναφορά στον μυστηριώδη στρατολόγο που ενσαρκώνει ο Gong Yoo.

Ο streamer αργότερα πρόσθεσε ότι ο Hwang Jun-ho του Wi Ha-joon, ο ντετέκτιβ του οποίου η τύχη ήταν άγνωστη αφού πυροβολήθηκε και έπεσε από έναν γκρεμό, θα επέστρεφε επίσης.

Ποιος θα ενταχθεί στο καστ του Squid Game S2;

Τον Ιούνιο του 2023, το Netflix ανακοίνωσε ότι δώδεκα νέα μέλη του καστ θα ενταχθούν στο σύνολο: Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae- sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won και Won Ji-an. 

Ο Hwang είπε επίσης ότι το κοινό θα «συστηθεί στον φίλο του Young-hee, Cheol-su». Η Young-hee είναι πιο γνωστή στους θαυμαστές ως η ανατριχιαστική κούκλα με αίσθηση κίνησης από το “Red Light, Green Light” που πυροβολεί τους διαγωνιζόμενους που δεν καταφέρνουν να παγώσουν κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού. 

Εμπνεύστηκε από έναν ομώνυμο χαρακτήρα, μια μαθήτρια με κοτσιδάκια, που εμφανίστηκε στα εξώφυλλα κορεατικών σχολικών βιβλίων τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Συχνά τη βλέπαμε δίπλα στον Cheol-su, έναν χερουβικό μαθητή o οποίος, στον ανησυχητικό κόσμο του σόου, είναι βέβαιο ότι θα είναι το ίδιο αιμοδιψής με τη σύντροφό του.

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει το 2024, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία.

Netflix: Ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το «Squid Game: The Challenge» – Δείτε το Teaser

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Χαμένη Πόλη: Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην πιο ξεκαρδιστική κωμωδία (τρέιλερ)

Her News

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στη συναυλία κατά της φτώχειας

Her News

Gossip Girl Reboot: Xo!Xo!

Her News