HerNews.gr
Διεθνή

Naomi Campbell: Η σπάνια εξομολόγησή της για τη μητρότητα

Naomi Campbell

Η Naomi Campbell, στα 53 της χρόνια, εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού ELLE για τον μήνα Μάρτιο. Η φωτογράφιση αναδεικνύει την αισθητική και το στυλ του διάσημου μοντέλου, καθώς έχει κάνει μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

Naomi Campbell: Η σπάνια εξομολόγηση της για τη μητρότητα

Naomi Campbell

Στη συνέντευξή της, η Naomi Campbell μιλά για τη μητρότητά της, αναδεικνύοντας τη σπάνια πλευρά της ζωής της ως μητέρα δύο παιδιών. Παραδέχεται ότι απέρριψε επαγγελματικές ευκαιρίες για να είναι παρούσα στη ζωή των παιδιών της, μια επιλογή που αντικατοπτρίζει τη σημασία που δίνει στον ρόλο της μητέρας.

Παρόλο που η Naomi διατηρεί την ιδιωτικότητά της σχετικά με τα ονόματα των παιδιών της, η ειλικρίνειά της για τη μητρότητα αναδεικνύει μια πιο αληθινή και ανθρώπινη πλευρά του διάσημου μοντέλου.

Επίσης, Naomi, η οποία σπάνια μιλάει για τα παιδιά της, τόνισε ότι έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές της από τότε που έγινε μητέρα.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν γίνεσαι μητέρα, και δεν διαφέρω από οποιονδήποτε άλλο γονέα. Έπρεπε να πάρω αποφάσεις στη ζωή μου. Από τότε που η κόρη μου άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο, υπάρχουν πράγματα που μου έχουν προσφερθεί και που θα ήθελα πολύ να κάνω και θα το έκανα αν μπορούσα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Αλλά πρέπει να είμαι εκεί την πρώτη ημέρα που η κόρη μου θα ξεκινήσει το σχολείο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαι εκεί για να την παραλάβω. Τα παιδιά μου έρχονται πρώτα. Και η κόρη μου είναι πολύ καλή. Καταλαβαίνει ότι η μαμά δουλεύει.

Αλλά, για μένα, είναι σημαντικό να είμαι εκεί, ειδικά όταν της λέω: Έρχομαι να σε πάρω. Αν πω ότι είμαι εκεί, είμαι εκεί. Και στις φιλίες, αν λέω ότι είμαι εκεί, είμαι εκεί”.

Naomi Campbell

Η Naomi Campbell εκφράζει την επιθυμία της να μοιραστεί την αγάπη της για τα ταξίδια με τα παιδιά της. Σχολιάζοντας ότι ελπίζει να αναπτύξει μια “απεριόριστη αίσθηση των δυνατοτήτων” στα παιδιά της, εκφράζει την πρόθεσή της να ταξιδεύει μαζί τους σε όλο τον κόσμο.

Το 2021, η Naomi Campbell έγινε μητέρα για πρώτη φορά και εξέπληξε ευχάριστα το κοινό όταν ανακοίνωσε την άφιξη του γιου της τον Ιούνιο. Η είδηση αυτή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές του διάσημου μοντέλου, καθώς είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση εκτός του δημόσιου βλέμματος.

Με αυτήν τη νέα ζωντανή κεφάλαιο στη ζωή της, η Naomi Campbell δείχνει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για τον ρόλο της μητρότητας.

The Super Models: Το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Naomi Campbell, Linda Evangelista & την Christy Turlington

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Angela Bassett: Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Tina Turner στη βιογραφική της ταινία αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που της είπε

HerNews ka

Λιονέλ Μέσι: Η αποθέωση όταν έφτασε στο σπίτι του στο Ροσάριο

Her News

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Εντυπωσιακές εικόνες από όλο τον κόσμο

Her News