HerNews.gr
DECORNEWS

Μπάνιο: 5 διαχρονικά χρώματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Η ολόλευκη εμφάνιση κυριαρχεί εδώ και καιρό στις τάσεις στο μπάνιο, με αστραφτερά πλακάκια που αισθάνονται καθαρά και μοντέρνα. Αλλά αυτό αλλάζει σιγά σιγά καθώς φέρνουμε πιο ζεστά χρώματα και τολμηρές αποχρώσεις στο χώρο.

Ένα μπάνιο δεν χρειάζεται να είναι ολόλευκο για να είναι διαχρονικό

Αντίθετα, βλέπουμε μια κίνηση προς τα γήινα ουδέτερα και τα φυσικά χρώματα για μια διαχρονική, ανθεκτική στις τάσεις παλέτα χρωμάτων που αποτελείται από αποχρώσεις που είναι κομψές, αξιόπιστες και χαλαρωτικές. Εάν οι ιδιοκτήτες σπιτιού αγκαλιάζουν πιο τολμηρές αποχρώσεις, αυτές είναι συνήθως σκούρες και μοιάζουν με κόσμημα, προάγοντας και πάλι μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο μπάνιο.

Εάν διακοσμείτε εκ νέου το χώρο και θέλετε ένα μοντέρνο χρώμα μπάνιου που θα λατρεύετε για τα επόμενα χρόνια, συνεχίστε να διαβάζετε!

1. Σκούρες γήινες αποχρώσεις

Ένα σκούρο καφέ μπάνιοΤα γήινα χρώματα είναι βασισμένα στη φύση και οτιδήποτε παραπέμπει στη φύση και στην ύπαιθρο ξεπερνά τις τάσεις, δίνοντάς του μια διαχρονική αισθητική. Η επιλογή γήινων χρωμάτων σε πλακάκια, τοίχους και φωτιστικά θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα μπάνιο πιο διαχρονικό. 

2. Ουδέτερα pale

Ένα ουδέτερο μπάνιοΤο λευκό είναι ένα κοινό χρώμα για τα μπάνια, επιλεγμένο για τη σύγχρονη αισθητική του που αισθάνεται καθαρό και φωτεινό. Αλλά ένα λευκό μπάνιο μπορεί να δείχνει έντονο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνιστούσαμε να αναμίξετε ένα καθαρό λευκό με έναν πιο ζεστό τόνο για ένα ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων. Ιδανικό για εκείνα τα πρωινά όπου χρειάζεστε έναν καλά φωτισμένο χώρο για να περάσετε την πρωινή σας ρουτίνα, αλλά να προσαρμόζεται στο βράδυ όταν χρειάζεστε το μπάνιο σας να λειτουργεί ως ναός χαλάρωσης.

3. Αποχρώσεις κοσμημάτων

Ένα μπάνιο με πράσινο κόσμημαΤα έντονα χρώματα στα πλακάκια, στους τοίχους ή στους νιπτήρες και οι βαθιές κορεσμένες ή πολύχρωμες αποχρώσεις μπορεί επίσης να είναι διαχρονικές. Φροντίστε μόνο να πλησιάζετε με προσοχή. Ένα πράσινο του δάσους ή βαθύ μπορντό μετατρέπει το μπάνιο σας σε καταφύγιο, αλλά φροντίστε να φωτίσετε καλά τον χώρο για να μην αισθάνεται πολύ ζοφερός. Εάν θέλετε να εφαρμόσετε αυτή την τάση χρωμάτων, μπορείτε να χωρίσετε προσεκτικά το χρώμα και να μην βάλετε χρώμα σε ολόκληρο τον τοίχο, αλλά αντίθετα να χωρίσετε τον τοίχο. Αν προτιμάτε το χρώμα, εισαγάγετε λεπτές βαθιές αποχρώσεις που βρέθηκαν σε ιστορικές εποχές. 

4. Φυσικά υλικά

Ένα ουδέτερο μπάνιο επενδεδυμένο με φυσικά υλικάΈνα μπάνιο λειτουργεί καλύτερα όταν οι οδηγοί της χρωματικής παλέτας προέρχονται από φυσικά υλικά. Σε αυτό το ξύλινο μπάνιο , οι τοίχοι από γύψο αναμειγνύονται με ξύλο σε μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με σπα και είναι ζεστή και χαλαρωτική.

5. Απαλά ροζ

Ένα μπάνιο από ροζ μάρμαροΤέλος, το ροζ είναι ένα τέλειο χρώμα μπάνιου, αλλά μείνετε μακριά από αυτές τις φωτεινές, καυτές ροζ αποχρώσεις που αισθάνονται καθοδηγούμενες από την τάση. Αντίθετα, επιλέξτε ένα γήινο ροζ μπάνιο με σκούρο τόνο. Τα γήινα ροζ εξακολουθούν να κυριαρχούν στο φάσμα της διακόσμησης. Ενισχύουν τη λάμψη της επιδερμίδας όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη.

7 έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα για το μπάνιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 κόλπα για να μεταφέρετε το σπίτι σας πίσω σε ζεστή, χειμερινή λειτουργία μετά τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Οργάνωσε το καλύτερο καλοκαιρινό Hawaiian Πάρτυ

Her News

Γιατί ο χώρος σου δείχνει μικρότερος απ’ ότι είναι και τι μπορείς να κάνεις γι’αυτό!

Her News