HerNews.gr
Beauty

Wet look: Πώς θα αποκτήσεις το αγαπημένο hair look της Kylie Jenner;

Kylie Jenner

Το wet look είναι ένα από τα πιο sexy χτενίσματα και το λατρεύει η Kylie Jenner. Μπορείς να το δοκιμάσεις όποτε θες, ανεξάρτητα από την εποχή. Κυριαρχεί στις πασαρέλες και στις εμφανίσεις των celebrities. Αν έχεις ονειρευτεί να το δοκιμάσεις, τώρα είναι η ευκαιρία. Είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις!

Wet look: Πώς θα αποκτήσεις το αγαπημένο hair look της Kylie Jenner;

Για να δημιουργήσεις το wet look στα μαλλιά σου, ξεκίνα με νωπά μαλλιά, είτε αμέσως μετά το ντουζ, είτε ψεκάζοντάς τα με νερό.

Στη συνέχεια, εφάρμοσε ένα gel ή mousse για wet look, ξεκινώντας από τις ρίζες και κατευθυνόμενος προς τις άκρες. Χρησιμοποίησε μία αρκετά λεπτή χτένα για να έχεις ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος. Κατά την εφαρμογή, χωρισε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου για να διαμορφώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο look είναι ένα χτένισμα που μπορείς να υιοθετήσεις για έναν εντυπωσιακό, σέξι, και κομψό style, ανεξαρτήτως εποχής.

Wet look: Πώς θα αποκτήσεις το αγαπημένο hair look της Kylie Jenner;

Μια άλλη εντυπωσιακή επιλογή hair look που ξεχωρίζει στο στυλ της Kylie Jenner είναι τα μαλλιά με έντονες μπλε ανταύγειες. Η Kylie δεν φοβάται να πειραματιστεί με έντονα χρώματα, και το μπλε προσδίδει μια δροσερή και παιχνιδιάρικη νότα στην εμφάνιση της. Αυτό το χτένισμα αναδεικνύει την προσωπικότητά της και αντικατοπτρίζει το ξεχωριστό της στυλ.

Επιπλέον, μια πιο girly επιλογή που αγαπάει η Kylie είναι τα μαλλιά με μια ροζ απόχρωση. Η εναλλαγή του ροζ χρώματος προσδίδει μια ρομαντική και θηλυκή αύρα στο στυλ της. Αυτό το χτένισμα αντικατοπτρίζει την ποικιλία των εκφραστικών δυνατοτήτων που αναζητά η Kylie μέσα από την εμφάνισή της. Το συγκκεριμένο hair look μας είχε αφήσει όλους άφωνους πριν λίγες ημέρες.

Τέλος, η Kylie Jenner έχει επιλέξει επανειλημμένα τα μαλλιά της σε ένα κομψό και λαμπερό bob. Αυτό το σύντομο κούρεμα τονίζει την δομημένη γραμμή του προσώπου της και προσφέρει έναν μοντέρνο αέρα στην εμφάνιση της, αποτελώντας μια κομψή επιλογή που αναδεικνύει τον δυναμισμό της.

Kylie Jenner: To εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στα γενέθλια της

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Το τρυφερό φιλί τους στις Χρυσές Σφαίρες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό μανικιούρ: Μοναδικές ιδέες για όλα τα γούστα

Her News b

Εύκολα tip για ζουμερά χείλη

Her News

Μαδεροθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νέα τάση των stars

Her News b