HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Ο λόγος που απαγορεύει στη Bianca Censori να έχει social media

Ο Kanye West φέρεται να έχει απαγορεύσει στη σύζυγό του Bianca Censori να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη δική της «προστασία».

Ο ράπερ λέγεται ότι εμποδίζει τη Censori να αλληλεπιδρά με άλλους στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια, ωστόσο πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε στην Daily Mail ότι είναι ένας τρόπος περαιτέρω «απομόνωσης» της από την πραγματικότητα.

«Η Bianca είχε πάντα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήταν ενεργή σε αυτά – μέχρι που παντρεύτηκε τον Kanye», είπε ένας από τους γνώστες της εφημερίδας.

«Δεν θέλει να τα έχει γιατί πιστεύει ότι θα την πληγώσει αν διαβάσει τα άσχημα πράγματα που λένε οι άνθρωποι».

Η Bianca Censori φορά ένα διάφανο κοστούμι που καλύπτει ολόκληρο το σώμα της, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου της.«Την έπεισε ότι, αφού είναι σταρ τώρα, πρέπει να παραμείνει μυστήριο και είναι ανατριχιαστικό για όσους τη γνωρίζουν καθώς αισθάνεται σαν μια άλλη μορφή ελέγχου», πρόσθεσε η πηγή.

Λέγεται ότι οι φίλοι της Censori ισχυρίζονται ότι χρειάζεται προστασία αφού ο ράπερ βρέθηκε επικρίθηκε επειδή δημοσίευσε εξωφρενικές φωτογραφίες της στον δικό του λογαριασμό στα social media.

«Πασάρει τη γύμνια της στον δικό του λογαριασμό για να μπορέσει να ελέγξει την αφήγησή της. Είναι ανησυχητικό και αποκλείοντάς την από τον κόσμο την κάνει να απομονώνεται όλο και περισσότερο», είπε μια πηγή στο πρακτορείο.

Η Bianca Censori φοράει μάσκα προσώπου από λάτεξ.

Οι φίλοι της 29χρονης φέρεται να ισχυρίζονται ότι η «ισχυρή» Bianca που ήξεραν κάποτε έχει «φαινομενικά εξαφανιστεί για άλλη μια φορά».

«Φοράει ό,τι θέλει, πηγαίνει όπου θέλει και κάνει ό,τι θέλει γιατί πραγματικά δεν έχει άλλη επιλογή», ​​είπαν οι πηγές στο πρακτορείο. «Από σχεδιάστριά του έγινε σύζυγός του, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αμειβόμενη θέση. Είναι παγιδευμένη».

Έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της Bianca Censori ανησυχούσαν γι ‘αυτήν εδώ και μήνες.

«Η Bianca είναι κολλημένη και οι φίλοι της προσπαθούν να τη σώσουν, αλλά κανείς δεν μπορεί λόγω των αποκλεισμών που έχει βάλει ο Kanye γύρω της», είπε μια πηγή στη Daily Mail τον Σεπτέμβριο του 2023.Ο Kanye West και η Bianca Censori ποζάρουν για μια φωτογραφία στο Τόκιο.

«Όλοι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι. Δεν είναι αυτή. Είναι ένας απίστευτα ειλικρινής και ζωηρός άνθρωπος που δεν μπορεί ποτέ να κρατήσει το στόμα της κλειστό».

Λίγες μέρες αργότερα, ένας εμπιστευόμενος δημοσίευσε ότι οι φίλοι φέρεται να μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με τhν Censori για να εκφράσουν τις απόψεις τους, αλλά  εκείνη δεν ενδιαφερόταν να τους ακούσει.

Τον επόμενο μήνα, μια πηγή αποκάλυψε  πόσο λόγο έχει ο West  για το τι κάνει ή φοράει η Censori.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ράπερ κατηγορήθηκε ότι έκανε πλύση εγκεφάλου στη Censori αφού μοιράστηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία της ενώ μαγείρευε στην κουζίνα.

O Kanye West έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Bianca Censori: Είναι έγκυος η σύζυγος του Kanye West;

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιτέλους εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον: Οι πρώτες της φωτογραφίες που εξακολουθούν να διχάζουν

HerNews ka

Blake Lively: Έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

HerNewskl

Βασιλιάς Κάρολος: Στις 6 Μαΐου η επίσημη στέψη του βασιλιά της Βρετανίας – Νέες λεπτομέρειες για την τελετή

HerNews ka