HerNews.gr
Beauty

Lip Bloss: Η τάση που αντικαθιστά το ματ φινίρισμα στα χείλη

Lip Bloss

Το “lip “bloss” αντιπροσωπεύει ένα νέο trend στο μακιγιάζ, επαναφέροντας τη λάμψη στα χείλη.

lip bloss

Αντί για τις ματ υφές, τα ζουμερά χείλη και τα lip gloss έχουν επανέλθει, δίνοντας έμφαση στην φυσική ομορφιά με μια λάμψη που ξεχωρίζει.

lip bloss

Το lip “bloss” δεν είναι απλώς ένα gloss, αλλά μια ολοκαίνουργια προσέγγιση που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση με μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν ομορφιάς που κάνει δήλωση για το στυλ και την εκφραστικότητα στο μακιγιάζ.

Lip Bloss: Η τάση που αντικαθιστά το ματ φινίρισμα στα χείλη

Η εφαρμογή του  είναι εξαιρετικά απλή, προσφέροντάς σας εντυπωσιακά χείλη χωρίς πολλές περίπλοκες τεχνικές. Απλά απλώστε το απευθείας στα καθαρά και στεγνά χείλη σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι δεν απαιτεί πολύ σκέψη ή προσοχή κατά την εφαρμογή. Επιπλέον, μπορείτε να το εφαρμόσετε επάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν για επιπλέον ενυδάτωση και ένα πιο έντονο χρώμα.

@lunalexxxx legit can’t get enough of @tartecosmetics maracuja juicy lip in “peachy beige” #beautytok #lipplumper ♬ original sound – JELLY CLARCKSON

Για να διατηρήσετε το lip “bloss” περισσότερο, μπορείτε να ξεκινήσετε εφαρμόζοντας πρώτα ένα μολύβι χειλιών, προσφέροντάς του μια σταθερή βάση. Αυτό θα το κρατήσει εντός των ορίων των χειλιών σας. Επιπλέον, η χρήση προϊόντων βασισμένων σε φυτικά συστατικά θα ενισχύσει την αντοχή του, προσφέροντας υγρασία και διατηρώντας τα χείλη υγιή όλη την ημέρα.

Nude lipstick: Είναι απόλυτα θηλυκό και εντυπωσιακό όλες τις εποχές!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Δοκίμασε το πιο γιορτινό glam πεντικιούρ για την Πρωτοχρονιά!

HerNewskl

Emily in Paris: Η Camille αποκάλυψε τη skincare ρουτίνα της

HerNewskl

Δανάη Μπάρκα: Υιοθέτησε το πιο στυλάτο πασχαλινό μανικιούρ

HerNewskl